PIXMA MG3650Canon šodien iepazīstina ar tintes strūklas printeri PIXMA MG3650. Jaunais daudzfunkciju printeris, kas aizstāj PIXMA MG3550, ir radīts darbam ar plaša diapazona bezvadu skenēšanu, kopēšanu un drukāšanu sākot no biroja dokumentiem līdz mājasdarbiem un ģimenes fotogrāfijām.
Radīts ērtam darbam ar personālo datoru, viedtālruni vai planšeti, izmantojot populāras lietojumprogrammas un mākoņpakalpojumus, PIXMA MG3650 palīdz cilvēkiem organizēt savu aizņemto dzīvi ar vieglas bezvadu drukāšanas pieredzes palīdzību.


Vieda savienojamība mājām un darbam
Izmantojot jauno Canon PRINT lietojumprogrammu, PIXMA MG3650 ļauj drukāt tieši no Instagram™ un piekļūt Slideshare™1, kā arī augšupielādēt skenētus dokumentus un fotogrāfijas no Microsoft OneNote™2. Šis modelis atbalsta arī tiešu drukāšanu no dažādiem populāriem sociālajiem un mākoņpakalpojumiem, ieskaitot Facebook™, Flickr™, Evernote™, Google Drive™, Dropbox™ un OneDrive™, sniedzot ātru un vienkāršu veidu, kā izdrukāt ģimenes fotogrāfijas un personīgos dokumentus. Lietotāji var arī pievienot skenētās datnes e-pastiem un nosūtīt tos tieši no printera, padarot darbu no mājām tikpat vienkāršu kā no biroja3. Pie tam PIXMA MG3650 lietotāji, izmantojot bezvadu tīklu, var izdrukāt fotogrāfijas tieši no saderīgām kamerām ar WLAN PictBridge funkcijas palīdzību.

Drukājiet no jebkuras vietas
PIXMA MG3650 nodrošina ērtu drukāšanu no dažādām viedajām ierīcēm4, populāriem mākoņpakalpojumiem un praktiski no jebkuras vietas. Izmantojot jauno Canon PRINT lietojumprogrammu, drukāt no pievienotajām ierīcēm ir ātri un ērti, un nav pat nepieciešams uzstādīt draiveri vai pievienoties personālajam datoram. Printeris ir saderīgs arī ar Google Cloud Print™ un Apple AirPrint™. Turklāt iebūvētā piekļuves punkta režīms ļauj lietotājiem drukāt bezvadu tīklā bez pievienošanās internetam.

Ļaujiet vaļu radošai drukāšanai
Pateicoties Canon ChromaLife100 tehnoloģijai, PIXMA MG3650 rada satriecošas kvalitātes fotogrāfijas, ko ir vērts izstādīt. Izturīgais Canon papīrs nodrošina augstas kvalitātes fotogrāfijas, ar kurām var dalīties un saglabāt nākamajām paaudzēm.
Aizņemtām ģimenēm PIXMA MG3650 var būt arī kā izklaides avots lietainās dienās, pateicoties Canon CREATIVE PARK PREMIUM©5, kas piedāvā ekskluzīvu pieeju jautram profesionālas kvalitātes saturam. Bezmaksas izdrukājamās veidnes ietver izgriezumu albumus, kalendārus, jautras idejas papīra mākslas darbiem un vēl vairāk. Pie tam Canon My Image Garden© programmatūra palīdz lietotājiem sašķirot attēlus un izdrukāt fotogrāfijas, izmantojot dažādas veidnes un attēlu šķirošanas tehnoloģijas, kā arī automātisko izkārtojumu un sejas atpazīšanu. Canon Easy-PhotoPrint+© ļauj personālo datoru un planšetu izmantotājiem radoši strādāt ar fotogrāfijām, veidojot kartiņas un kalendārus, izmantojot bezmaksas veidņu klāstu, ko pēc tam var izdrukāt ar PIXMA printeri.
Taupīgām mājsaimniecībām PIXMA MG3650 ir savienojams ar Canon XL tintēm, kas ļauj lietotājiem ietaupīt līdz pat 50 % no izdrukātās lapas izmaksām6.

PIXMA MG3650 galvenās funkcijas:
• Pievienojieties un drukājiet ar savu viedtālruni vai planšeti, izmantojot Canon PRINT Inkjet/SELPHY lietojumprogrammu
• Apple AirPrint un Google Cloud Print atbalsts
• Kompakta, universāla ierīce drukāšanai, kopēšanai un skenēšanai
• Drukājiet un skenējiet, izmantojot PIXMA Cloud Link
• Abpusēja drukāšana
• Ietaupiet naudu un drukājiet vairāk ar papildaprīkojuma XL tintēm
• WLAN PictBridge, lai izdrukātu attēlus tieši no saderīgām kamerām
• Drukā izturīgas fotogrāfijas bez ierāmējuma.

1SlideShare - Inc preču zīme.
2Pieejams tikai ar oriģinālajām Canon tintēm Canon PIXMA printeros.
3Pieejams tikai ar oriģinālajām Canon tintēm Canon PIXMA printeros.
4Saderīgs gan ar iOS, gan Android.
5Pieejams tikai ar oriģinālajām Canon tintēm Canon PIXMA printeros.
6Ietaupījumu pamatā par lapu ir Canon RSP XL tintes kasetņu cenas un veiktspēja (standarts ISO/IEC 24711), to salīdzinot ar ekvivalentu standarta ražību.

PIXMA MG3650 smartphone