Alberts EinšteinsParakstīts Alberta Einšteina portrets (tas populārākais ar izbāzto mēli), tika pārdots kolekcionāram Deividam Vaksmanam izsolē par 74 324 USD, jeb aptuveni 52 000 Ls. Fotogrāfija ir viena no populārākajām pasaulē un tā tapusi 1951. gadā Princetonas universitātē, pateicoties United Press International (UPI) fotogrāfam Atrūram Sasse. Tad tika svinēta zinātnieka 72. gadadiena. Sasse centies panākt smaidu no Einšteina, bet viņš tā vietā parādījis mēli. Vēlāk Einšteins ir bijis iepriecināts par šo fotogrāfiju un pasūtījis 9 kopijas. Tātad tika pārdota izsolē viena no šīm 9 oriģinālkopijām.

Pārdotā kopija izsolē bija oriģināls, kas tika iedots Hovardam K Smitam, kas ir American TV žurnālists un komentators. Fotogrāfiju parakstījis pats Alberts Einšteins ar tekstu vācu valodā: "Diese Geste Dir gefällt, Weil sie gelt der Menschenwelt, Der Civilist kann sich's leisten, Kein Diplomat kann sich's erdreisten. Ihr Freund und dankbarer Zuhörer. A. Einstein, 53.", kas tulkojumā skanētu aptuveni šādi: "Šis žests Tev patīk, jo tas pieder pie cilvēciskās pasaules. Civilists var atļauties to, ko neviens diplomāts neuzdrošinās. Jūsu draugs un pateicīgais klausītājs. A. Einstein, 53."
Šo fotogrāfiju var redzēt visā pasaulē uz atklātnītēm, t-krekliem, reklāmām utt., bet oriģinālo matēto izdruku 7x11in pārdeva RRAuction.com kolekcionāram Deividam Vaksmanam.