fotokursi SoftLightMūsdienās fotogrāfija ir ikdienas neatņemama sastāvdaļa. Tā vairs nav tikai šaura profesionāļu pulciņa nodarbošanās. Tagad katrs vēlas, lai viņa uzņemtās ceļojumu, bērnu, ainavu un cilvēku fotogrāfijas būtu estētiskas. Bet kā to izdarīt? Kā radīt tikpat skaistas fotogrāfijas kā profesionāļu uzņemtās? Fotogrāfijas skolas SoftLight foto kursi iesācējiem spēs sniegt atbildes uz šiem jautājumiem.

Latviešu valodā tiek piedāvāts kurss "Fotografēšanas pamati" pie pasniedzējas Gundegas Deģes, sākot no 18. septembra trešdienās 18:30 – 20:30.

Krievu valodā notiks kurss "Fotografēšanas pamati" pie pasniedzēja Leonīda Mostvilišska sākot no 19. septembra ceturtdienās 18:00 – 20:00.

Kāpēc izvēlēties mācīties tieši šajos foto kursos? Apmācību programmas ir balstītas uz praktisko darbu. Nodarbībās dalībnieki ne tikai klausīsies teorētisko skaidrojumu, bet arī uz vietas izmantos un apgūs sava fotoaparāta plašās iespējas. Tāpat tas ir jauks veids kā iegūt jaunus draugus un atrast domubiedrus.

Piesakoties kursiem līdz 10. septembrim tiek piedāvāta 20% atlaide.

Fotogrāfijas skola SoftLight atrodas Rīgas centrā, Matīsa ielā 76/78. Šeit var ērti nokļūt ar sabiedrisko transportu un personīgās automašīnas iespējams novietot bezmaksas uz ielas.

Plašāka informācija par kursa programmu, ilgumu un cenu ir pieejama mājas lapā www.fotografijasskola.lv.