Jura Visocka foto21. oktobrī plkst. 18.00 Rīgas Centrālajā bibliotēkā (Brīvības ielā 49/53, 7.stāvā) tiks atklāta Dantes Aligjēri biedrības Latvijā prezidenta un apgāda "Jumava" vadītāja Jura Visocka iespaidu foto izstāde "Mana Itālija".

Juris Visockis savās fotogrāfijās atklāj neatkārtojamo Itālijas dabas, sociālo un kultūras vidi. Vidusjūras maigais klimats un zemes reljefs ainavā rada pasakainas gaismēnas un negaidītus kontrastus. Autora poētiski vērīgais skatījums rosina interesi arī par Itālijas vēsturi, tradīcijām un cilvēku savstarpējām attiecībām.

Izstādes atklāšanas pasākumā interesentiem būs iespēja tikties ar Dantes Aligjēri biedrības Latvijā prezidentu un apgāda "Jumava" vadītāju Juri Visocki.

Pasākums tiek organizēts Desmitās itāliešu valodas nedēļas ietvaros, kas šogad ar saukli "Valoda kā tuvs draugs: itāļu valoda - dzimtā un pieņemtā" pasaulē notiek no18. līdz 24.oktobrim.

Izstādi "Mana Itālija" organizē Dantes Aligjēri biedrība Latvijā. Rīgas Centrālajā bibliotēkā tā būs aplūkojama no 18. oktobra līdz 14. novembrim.

Izstādes darba laiks:
darbdienās 9.00-20.00
sestdienās 10.00-17.00

Kontaktinformācija bibliotēkā: tālr. 67037130.