Madara Repše "Mirkļi Ugandā"Klubā - restorānā Dstyle Vecrīgā, Skārņu ielā 9, 12. martā pl. 21:00 atklāja Madaras Repšes foto izstādi Moments in Uganda jeb Mirkļi Ugandā. Izstāde klubā būs apskatāma līdz 26. martam.

Izstādes autore ar fotogrāfiju palīdzību vēlas dalīties pieredzē par Ugandā piedzīvoto un likt cilvēkiem aizdomāties par to, ka bieži nenovērtējam to, kas mums ir un pat neiedomājamies, cik maz ir nepieciešams, lai varētu palīdzēt un darītu laimīgus citus - foto stāsts ir par ugandiešiem, kuriem pietiek ar tādu "nieku" kā tīrs dzeramais ūdens.

Par savu aizraušanos ar fotogrāfiju un piedzīvotajiem mirkļiem Ugandā Madara Repše stāsta: "Mūsdienās, kad fotografē visi, kam nav slinkums, uz jautājumu- "Ar ko Tu nodarbojies?" atbilde: "Ar fotografēšanu un labdarību", izraisa vieglu smīnu. Jā, esmu amatieris, un tāls ceļš priekšā, līdz varēšu sevi saukt par profesionālu fotogrāfu, bet ne par to ir stāsts. Stāsts ir par Ugandu, ūdeni un organizāciju Global H2o. Man bija lieliska iespēja jau otro reizi būt klāt ūdens ieguves projektos un dokumentēt. Gūtās emocijas, pārdzīvojumi, pieredze un gandarījums - tas ir neaprakstāmi!"