4.dimensija LKK KMFO3Galerijā "Ziema" (Rīgā, Ūnijas ielā 8), no 13. novembra līdz 4. decembrim būs aplūkojama Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas kultūras koledžas 3. kursa fotogrāfijas specializācijas studentu kvalifikācijas darbu izstāde "4. dimensija".

Izstādē būs apskatāmi septiņu kreatīvu studentu darbi, kuru tehniskais un vizuālais izteiksmes veids ir unikāls un patstāvīgs katrā koncepcijā. Studenti, izmantojot atšķirīgus medijus, iztirzājuši kopīgi atrasto patiesību – viss notiekošais ir ietērpts laikā.

Izstādes kopējā koncepcija balstās uz izteiksmes brīvību, kas reflektējas izstādes nosaukumā "4.dimensija" - blakus ierastajiem fiziskajiem lielumiem - platumam, garumam, un augstumam, ko ar redzi varam uztvert,- ir ceturtā dimensija - laiks, kas nav nedz sataustāms, nedz saredzams lielums, toties katrs var atminēties kādu laika atstātu seku vai radītu cēloni, kam būs audio, vizuālais vai uz sajūtām balstīts priekšstats, atmiņa, ko mēs izpētām, ielūkojoties sevī caur mākslu, emocijām un pasauli mums apkārt.

Izstādē piedalās: Gunita Kļava, Justīne Buliņa, Madara Kālberga, Marta Martinsone, Līga Kažemaka, Vendija Sudraba un Ēriks Gailis.

Visi interesenti ir īpaši aicināti apmeklēt izstādes atklāšanas pasākumu galerijā "Ziema", Rīgā, 13. novembrī, plkst. 18:00.

Pasākumu atbalsta: SIA "Baltijas Foto Serviss", SIA "Valmiermuižas alus", kafejnīca "Burbuļnīca", SIA "Digitālā Pele", galerija "Ziema", LKA Latvijas Kultūras koledža, LKA LKK studentu radošā biedrība "KultūrMānija".

Papildu informācija:

Justīne Buliņa (grupas koordinatore)

Tālr. +371 29346541

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Saite uz facebook lapu: https://www.facebook.com/pages/Grupasfotoizst%C4%81de-4-dimensija/1535161833363118