PhotoRush.comPhotoRush.com ir jauna, uz fotokonkursiem balstīta online-fotopasaule, kur Tu vari vienmēr vinnēt naudas un dažādas citas vērtīgas balvas. Tā ir vēl nebijusi fotokonkursu un izklaides dimensija!

PhotoRush.com komanda ir ieguldījusi daudz pūļu un laika, lai radītu un attīstītu maksimāli interesantu un ērtu interneta platformu. Tās mērķis ir augstākajā līmenī organizēt fotokonkursus un dot iespēju tajos piedalīties gan fiziskām, gan juridiskām personām.

Mūsu mērķis ir izveidot tādu vietni, kas apmierinātu mūsdienu fotoamatieru un profesionālo fotogrāfu vēlmes un vajadzības, izmantojot platformu, kuras ietvaros visi fotomākslas cienītāji varētu pilnībā realizēt savu potenciālu nepiesaistot citus interneta resursus.

PhotoRush.com atver jaunu lappusi online-fotokonkursu vēsturē, kur Tu izjūtīsi pastāvīgu azartu, kur spriedze un saldas uzvaras garšas gaidas nepametīs Tevi līdz pat izšķirošajiem mirkļiem.

Ja Tev patīk aizraujošas un godīgas sacensības, kur daudz kas ir atkarīgs tikai no Tevis paša, tad PhotoRush.com ir tieši tas, ko Tu meklē. Šeit neuzvar tas, kuram ir vairāk naudas, bet gan tas, kuram vienmēr līdzi ir fotoaparāts, arhīvā ir labas fotogrāfijas un sirdī vēlme būt pirmajam. Tavi draugi un citi fotomākslas cientītāji palīdzēs Tev sasniegt vēlamo! Tavas fotogrāfijas taču ir tā vērtas!

Sazinies ar vecajiem draugiem un atrodi jaunus, dalies ar viņiem savās fotografijās, atklāj jaunus, vēl nezināmus faktus par fotomākslu un esi lietas kursā par pēdējiem fototehnikas jaunumiem. Un, protams, gūsti uzvaru pasaulē aizraujošākajos fotokonkursos!

Tu vari pārbaudīt sevi, piedaloties ikdienas fotokonkursā un sacenšoties ar fotogrāfijas cienītājiem no visas pasaules. Uzvarot šajā konkursā, Tu saņemsi balvas!

Piedalies un vinnē!

www.photorush.com