Konkursā tiek aicināti piedalīties visi, kam patīk fotografēt - konkurss notiek no 2011. gada marta sākuma līdz novembra beigām, trijās kārtās (marts - maijs, jūnijs - augusts, septembris - novembris). Fotogrāfiju iesūtīšanas laiks līdz katras kārtas pēdējā mēneša 20. datumam. Aicinām iesniegt fotogrāfijas par šiem tematiem:

1. Arborētuma vide dažādos gadalaikos un dabas norisēs.
2. Cilvēks un arborētuma vide.

Katrā kārtā jāiesūta līdz 3 fotogrāfijas, norādot fotogrāfijas nosaukumu, autora vārdu, uzvārdu, vecumu, tālruni, e-pastu, tematu. Iesūtīt pa pastu vai iesniegt personīgi. Uz aploksnes atzīme - fotokonkurss. Tiks vērtētas fotogrāfijas, kas uzņemtas arborētuma teritorijā un liecinās par šīs vides atpazīstamību, mirkļa unikalitāti, autora personīgo attieksmi.

Novembra beigās tiks noteikti labāko fotogrāfiju autori katrā kārtā un fotokonkursā kopumā. Balvās - dāvanu kartes no kokaudzētavas Kalsnava. Konkursa noslēgumā tiks atklāta fotoizstāde, kuras laikā notiks labāko darbu apbalvošana.

Kalsnavas abrobētums ir lielākā dekoratīvo koku un krūmu kolekcija Latvijas austrumdaļā. Šeit 130 hektāru lielā platībā apskatāmi Latvijā vienīgie tulpjkoki, Virdžīnijas sniegpārslkoki vai kobus magnolijas. Te atrodas arī Latvijā lielākā egļu un kokaugu kolekcija, kas apskatei pieejama no agra pavasara līdz vēlam rudenim.


Kalsnavas arborētums,
Vesetas iela 4, Jaunkalsnava,
Madonas novads, LV-4860
Tālr. 27841099 , e- pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..