CV Market aicina ikvienu kļūt par daļu no foto konkursa "Tā mēs korporatīvo garu uzturam...", jo tieši atpūta kopā ar kolēģiem ir viens no labākajiem motivatoriem savu darbu izpildīt godprātīgi. Konkursā var piedalīties to foto īpašnieki, kuri redzami kādā no pasākumiem, kas saistīti ar ikdienas pienākumu veikšanu: semināros, korporatīvajās jubilejās, pieredzes apmaiņas braucienos un citos jautros un nopietnos notikumos.
Fotogrāfiju konkursa noteikumi:
1. Konkursā piedalās fotogrāfijas, kuras dalībnieki kopā ar vārdu, uzvārdu, fotogrāfijas nosaukumu un aprakstu ielādē vortālā www.cvmarket.lv.
2. Fotogrāfijas var ielādēt no 7.oktobra līdz 14.novembra pulksten 12.00.
3. Vortālā www.cvmarket.lv apmeklētāji no 7.oktobra līdz 14.novembra 12.00 vērtē labākās fotogrāfijas pēc 5 baļļu sistēma, kur "1" ir zemākais vērtējums, bet "5" - augstākais.
4. Katrs konkursa dalībnieks var iesūtīt neierobežotu fotogrāfiju skaitu.
5. CV Market patur tiesības nepublicēt fotogrāfijas, kas var aizskart citu cilvēku cieņu, ir erotiska vai pornogrāfiska rakstura.
6. Ja persona, kas ir ievietojusi fotogrāfiju, izveido aktīvu CV vortālā CV Market, spēlētājam papildus tiek piešķirts 1 punkts par katru izveidoto, vismaz 3 mēnešus aktīvo un patieso CV.
7. Par katru fotogrāfiju var balsot tikai vienreiz dienā.
8. CV Market patur tiesības diskvalificēt dalībniekus, kas vērtējuma paaugstināšanai izmanto negodīgus tehniskus risinājumus.
9. Spēles dalībnieks, kas ir sakrājis visvairāk punktu, summējot vidējo vērtējumo par fotogrāfiju un punktus par izveidotajiem CV, iegūst galveno balvu, pārējie spēlētāji, kas sakrājuši mazāk punktu, bet ir ierindojušies pirmajā desmitniekā, saņem veicināšanas balvas no spēles balvu fonda.
10. Akcijas organizētājam ir tiesības pārbaudīt uzvarējušo personu ievadītos datus CV Market sistēmā. Ja iesniegtā informācija nav patiesa, precīza, derīga vai pilnīga, spēlētājs tiek diskvalificēts un uzvara tiek piešķirta pēc punktu skaita nākamajam spēles līderim.
11. Spēlē nevar piedalīties SIA CV Tirgus, kā arī citu šajā spēlē iesaistīto uzņēmumu darbinieki vai viņu ģimenes locekļi.
12. Visi rezultāti un uzvarētāju vārdi tiks paziņoti 2008.gada 14.novembrī līdz pulksten 17.00 CV Market vortāla spēles un jaunumu sadaļā, kā arī katram uzvarētājam personīgi.
13. Visas balvas var saņemt, piesakoties SIA CV Tirgus birojā (Ieriķu iela 3-201, Rīga, LV-1084) divu nedēļu laikā pēc rezultātu paziņošanas. Jāpiesakās un jāierodas pēc balvas personīgi, uzrādot pasi vai autovadītāja apliecību.
14. Balvas netiek mainītas, un atbilstoši to vērtībai nevar saņemt skaidru naudu. Par risku, kas saistīts ar šo balvu lietošanu, ir atbildīgi balvu ieguvēji.