TPOTY 2009Jau rakstījām par šo konkursu 2008. gadā un arī par rezultātiem, tādēļ pienācis laiks pieteikties uz jauno konkursu. Šogad ir vēl vairāk kategorijas nekā agrāk, tādēļ dod iespēju amatierfotogrāfiem un profesionālajiem fotogrāfiem daudz lielākas iespējas tikt pie balvām. Pateicoties jauniem sponsoriem, balvas kļuvušas daudz iespaidīgākas. TPOTY 2009 uzvarētājs dosies uz fotogēniskām vietām - Ķīnu, KostaRiku un Maroku ar Intrepid Travel un uz Slovākijas Tatriem ar Mountain Paradise atbalstu.

Tāpat balvās tiks doti 26 collu NEC Spectra View monitors, Apple MacBook Pro ar Aperture 2 programmu, Wacom Cintiq 12WX interaktīvo zīmuļa ekrānu un jaunais Intuou4 zīmuļu tāfeles, Adobe CS4 Web Premium, Photoshop CS4 un Lightroom programmas, £1,000 tērēšanai Jacobs Digital Photo & Video veikalā, Plastic Sandwich ādas portfolio grāmata, Harman Photo un Ilford foto papīrs, izdrukas un analogā procesa produkti, Lee filtri, Lexar CF atmiņas kartes un karšu lasītāji, Photo Iconic foto kursi un £300 tērēšanai ar Linhof Studio.
TPOTY 2009 ir 3 portfolio kategorijas - dzimtene, dabīgie brīnumi un cilvēki pasaulē, kā arī viena kadra kategorija par tēmu festivāls, svētki un svinības.
Darbus var iesniegt gan izdrukātā formātā, gan ielādējot caur Web lapu līdz 2009. gada 22. septembrim. Dalības maksa ir £10, bet Young TPOTY konkursa kategorijā dalība ir bez maksas.
Papildus informācija mājas lapā tpoty.com.