FotoakadēmijaTuvojoties gada nogales svētkiem FotoAkadēmija aicina visus foto draugus 2009. gada 15. decembrī piedalīties FotoAkadēmijas foto vakarā Ziemassvētku noskaņās!

Vakara gaitā būs iespējams dzirdēt fotogrāfijas meistaru Oļega Zernova, Jāņa Deināta, Daiņa Matisona un citu FotoAkadēmijas pasniedzēju fotostāstus. Dainis Matisons stāstīs par to, kā tapuši sēriju "Sals", "Atspulgs" un "Vējš" darbi, Jeļena Pančeva dalīsies pieredzē par izstāžu rīkošanu ārpus Latvijas. FotoAkadēmijas telpās būs arī iespēja aplūkot Jeļenas Pančevas fotogrāfiju izstādi "Voyage". Šī izstāde ir tikusi izstādīta arī Itālijā, Lielbritānijā un Krievijā.

Pasākuma ietvaros jebkuram ir iespēja dzirdēt fotomeistaru viedokli un ieteikumus par saviem darbiem!

Tāpat vakara gaitā notiks FotoLaboratorijas atklāšana, sarunas par un ap fotogrāfiju, tikšanās ar domubiedriem, noslēgumā - pārsteiguma loterija! FotoLaboratorijā, kurā turpmāk interesentiem būs
iespēja pašiem attīstīt foto filmiņas un radīt melnbaltās fotogrāfijas uz papīra, notiks Daiņa Matisona prezentācija par analogo fotogrāfiju un paraugdemonstrējumi.

Vakars Ziemassvētku noskaņās norisināsies 15. decembrī, FotoAkadēmijā Dzirnavu ielā 20, Rīgā. Ieeja sākot no 18:00. Pasākumā ieeja ir bezmaksas, bet viesu līdzatnestais "groziņš" palīdzēs radīt īpašo atmosfēru.

Tuvojoties Ziemassvētku laikam FotoAkadēmija piedāvā iepriecināt ar dāvanu kartēm draugus un mīļotos, uzdāvinot viņiem iespēju ielūkoties fotogrāfijas plašajā pasaulē.

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. FotoAkadēmijas apmācību programmas ir licencētas. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēki.

Plašāka informācija par FotoAkadēmijas pasākumiem ir pieejama šeit: www.fotoakademija.lv