logo Latvijas Kultūras koledžaŠobrīd notiek studentu uzņemšana 2013.-2014. mācību gadam Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžā. Tā turpināsies visu nedēļu līdz 2. augustam. Visi interesenti, kas vēlas apgūt fotogrāfiju, ir aicināti pieteikties Mākslas institūciju pārvaldības programmā ar specializāciju Radošājā fotogrāfijā. Programma ietver daudz praktisku nodarbību gan dabā, gan studijā, kā arī datorapstrādē. Studiju laikā notiek personības vispusīga, fotogrāfiskās domas, attīstīšana ar mērķi veidot spēju ne tikai fiksēt dabā pastāvošas estētiskās vērtības, bet arī kompetences, kas palīdz patstāvīgi veidot vizuālas konstrukcijas.

Fotogrāfijas specializācijas pedagogi ir Latvijā labi pazīstami fotogrāfi un nozares speciālisti: Vilnis Auziņš, Maira Dudareva, Ojārs Jansons, Māris Kundziņš, Raimo Lielbriedis, Viesturs Links, Arno Marnics, Alnis Stakle, Leonīds Važnais.

LKA Latvijas Kultūras koledža nodrošina pirmā līmeņa augstākās izglītības ieguvi, kas ļauj turpmākās profesionālās gaitas veikt ne tikai kā praktizējošam fotogrāfam, bet arī vadības līmeņa pienākumus foto redaktora, kuratora, nozares aģenta vai kādas kultūras iestādes vadības amatā. Studenti pēc LKA Latvijas Kultūras koledžas absolvēšanas var turpināt studijas II līmeņa augstākās izglītības ieguvei citās Latvijas augstskolās.

Studijas iespējamas pilna laika klātienē un nepilna laika klātienē. Vairāk informācijas: http://www.kulturaskoledza.lv/studiju-iespejas

Uzņemšana notiek pēc vidusskolas atestāta saņemšanas.

Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžas adrese: Bruņinieku ielā 57, Rīgā.

Uzņemšanas komisijas darba laiks: darba dienās no plkst. 10:00 - 17:00.

Papildus informāciju iespējams saņemt, sazinoties ar studiju daļu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot uz tālruni nr. 20229975.