RFV 5. plakātsLKA Latvijas Kultūras koledža sadarbībā ar biedrību "Pilsētas Fotoklubs" jau piekto reizi aicina visus interesentus apmeklēt "Rudens fotofilmu vakaru", kas noritēs Rīgā, Bruņinieku ielā 57. Biedrības neformālās apvienības "Kvadrāts" dalībnieki piedāvās izvērtēšanai 2014. gada sniegumu.

Aicinām sagaidīt nedēļas nogali, iepazīstoties ar fotogrāfijas demonstrāciju interaktīvākā veidā, nekā ierasti. Šī būs atkāpšanās no tradicionālā izstāžu formāta. Salīdzinoši īsā laikā skatītājam tiks piedāvāti vairāk kā 10 dažādi sižeti, kas tapuši fotogrāfiskā veidā.

Aizvadot "Zelta rudeni" un vēl tikai gaidot "Staro Rīga" un citus Valsts svētku atzīmēšanas norises, LKK Latvijas Kultūras koledža aicina aizpildīt šo laiku ar patīkamu notikumu pelēkajā ikdienā. Šīs izjūtas ikviens varēs papildināt ar neparastu piedzīvojumu virmojošā gaisotnē kopā ar ģimeni, radiem, draugiem un paziņām, vai vienkārši jaukiem cilvēkiem, kas pulcējas ap visiem mums tik tuvo mākslas izpausmes veidu – fotogrāfiju.

5. "Rudens foto filmu vakars" šogad notiks piektdienas vakarā 07.1., no plkst. 20:00, Rīgā, Bruņinieku ielas 57 "Baltajā zālē". Ieeja bez maksas.