"FotoFests 2015" ir ikgadējs Latvijas fotogrāfu festivāls, kurš šogad notiks Viesītē no 21. līdz 23.augustam. Pasākums ieplānots fotogrāfijas nozares dalībniekiem ar izglītojošu, socializējošo un izklaidējošo raksturu, piedāvājot radošas darbnīcas un  lekcijas dažādiem zināšanu līmeņiem. Festivālā notiks vairāku fotoizstāžu atklāšanas, arī izklaides pasākumi un aizraujoši konkursi.


"FotoFests 2015" laikā būs iespējams apmeklēt lekcijas vienlaikus trīs dažādos moduļos atšķirīgām mērķgrupām, kuras vadīs tādi nozares pārstāvji kā Gunārs Binde, Gvido Kajons, Vilnis Auziņš, Maira Dudareva un daudzi citi. Dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar fototehnikas jaunumiem un derīgu literatūru fotogrāfijas jomā. Norisināsies portfolio skate, kurai nepieciešams iepriekš pieteikties. Reģistrējot dalību savlaicīgi, saņemsiet apjomīgāku ērtību klāstu. Vairāk informācijas festivāla mājas lapā www.fotofests.lv.
Latvijas Fotogrāfu savienība ir dibināta 2014. gada nogalē un ir fotogrāfijas nozari pārstāvoša, organizējoša un veicinoša organizācija.