Fujifilm FinePix HS10"Baltexfilm" priecājas, ka var paziņot, ka prestižā TIPA asociācija "FinePix HS10" ir izvēlējusies par 2010. gada labāko fotoaparātu "Superzoom" kategorijā. Tas ir ļoti svarīgs apbalvojums, jo TIPA (Technical Image Press Association) - ir viena no lielākajām un ietekmīgākajām foto un attēlu reproducēšanas asociācijām pasaulē, kura apvieno 29 foto un attēla reproducēšanas žurnālus no 13 Eiropas, Ziemeļamerikas un Dienvidamerikas valstīm.

TIPA komentē "FinePix HS10" piešķirto apbalvojumu: "Foto amatieriem, kas vēlas izmantot SLR sistēmas universālumu un darbības iespējas, bet nevēlas lielu fotoaparāta korpusu un lielus izdevumus, ir lielisks risinājums. Šis risinājums ir fotoaparāts "FinePix HS10". Par pieejamo cenu nopērkamā fotoaparāta "FinePix HS10" raksturojumi, ļauj radīt augstas kvalitātes fotogrāfijas."

"FinePix HS10", fotoaparāts, kam ir iespējama pat 30x optiskā tālummaiņa ar manuālu palielināšanas mehānismu, uzreiz piesaistīja Latvijas iedzīvotāju interesi. Pēc SIA "Baltexfilm" direktores Solvitas Sprudzānes teiktā, jau tad, kad parādījās pirmie paziņojumi par jauno 2010. gada pavasara fotoaparātu sortimentu, tika novērota liela interese par šo modeli. Pēc S. Sprudzānes teiktā, šo interesei nosaka lieliskie fotoaparāta raksturojumi. Jaudīgais "Fujinon" (24 x 720 mm) objektīvs aptver fotografēšanas diapazonu no plata līdz ultratelefoto. Jaunajam "FinePix HS10" ir visi SLR tipa fotoaparātiem raksturīgie iestatījumi. "FinePix HS10" fotoaparātā ir iebūvēta "Full HD (1080p)" izšķirtspējas fiksēšanas funkcija ar stereo skaņu. Filmētā video materiāla aplūkošanai HD izšķirtspējai izmanto "mini HDMI" kabeli. Fotoaparāts izceļas ar ātrgaitas fotografēšanas režīmu - 10 k./s, kā arī filmēša!
nu līdz 1000 k./s.

Latvijā fotoaparāts "FinePix HS10" jau ir pieejams tirdzniecības vietās.

 

Par kompāniju SIA "Baltexfilm"

SIA "Baltexfilm" ir Japānas attēla un skaņas reproducēšanas materiālu un iekārtas jomā strādājošās kompānijas "Fuji Photo Film" pārstāvji Latvijā. Kompānija strauji paplašina digitālās fotogrāfijas attīstību un iepazīstina ar apbalvoto attēla reproducēšanas tehnoloģiju "Fujifilm EXR", kas ļauj fotoaparātam piemēroties apkārtējās vides apstākļiem, un pasaulē pirmo 3D attēla sistēmu, kura sniedz iespējas priecāties par 3D attēliem bez speciālām 3D brillēm.