PowerShot S110Canon iepazīstina ar diviem izstrādājumiem ar labām savienojumu iespējām – PowerShot S110 un SELPHY CP900. PowerShot S110 ir populārās Canon PowerShot S sērijas jaunākais modelis – šī sērija ir mainījusi tirgus izpratni par jaudīgām kabatas izmēra lietpratēju kamerām. Sniedzot aizrautīgiem fotogrāfiem pilnīgu kontroli pār uzņemšanu un nodrošinot augstākās kvalitātes attēlus, PowerShot S110 ir neliela, bet jaudīga kamera ar Wi-Fi, kas ļauj lietotājiem nekavējoties kopīgot fotoattēlus tiešsaistē vai citās bezvadu ierīcēs. Jauns skārienjutīgs ekrāns ļauj ārkārtīgi viegli fokusēt objektu gan fotografējot, gan uzņemot Full HD video. Savukārt mobilās ierīces GPS sniedz lietotājiem iespēju pievienot uzņēmumiem atrašanās vietas informāciju, izmantojot viedtālruņa GPS funkciju.

Ar jauno SELPHY CP900 drukāt fotolaboratorijas kvalitātes attēlus ir vieglāk nekā jebkad. Šis portatīvais printeris ļauj ikvienam drukāt fotoattēlus bez vadu savienojuma tieši no dažādām ierīcēm - digitālajām kamerām, viedtālruņiem, planšetdatoriem vai datoriem. SELPHY CP900 ir kompakts un moderns dizains, turklāt tas ļauj viegli izdrukāt skaistākos attēlus mājās vai viesojoties pie draugiem vai radiem.

PowerShot S110: jaudīgs kabatas izmēra fotoaparāts fotogrāfam, kuriem svarīgs savienojums

PowerShot S110 ir uzlabota HS System, kas ietver jaunu 12,1 MP augstas jutības Canon CMOS sensoru ar DIGIC 5 procesoru, lai nodrošinātu klasē vadošo attēlu kvalitāti visos apgaismojuma apstākļos un ar ISO līmeni līdz 12 800. HS System ļauj lietotājiem uztvert vāji apgaismotu ainu patieso noskaņu, piemēram, krēslā, vienlaikus saglabājot reālās krāsas, smalkas detaļas un maksimālu asumu.

Nodrošinot izcilu pielāgojamību, lai fotografētu visdažādākos objektus, PowerShot S110 īpaši platais 5,0x optiskās tālummaiņas Canon objektīvs nodrošina asus fotoattēlus pat vājā apgaismojumā, pateicoties platajai, f/2.0 diafragmai. 24 mm īpaši platais leņķis ir piemērots satriecošu ainavu vai draugu grupu uzņemšanai, savukārt 5x tālummaiņa ļauj lietotājiem viegli pietuvināt objektu un nodrošina pietiekamu objektīva kompresiju skaistu portretu uzņemšanai. Nepieciešamības gadījumā 10x ZoomPlus var paplašināt tālummaiņas diapazonu vēl vairāk nekā maksimālais objektīva fokusa attālums, nodrošinot asāku attēlu kvalitāti ar vairāk redzamām detaļām nekā lietojot parasto digitālo tālummaiņu.

Lai samazinātu miglainumu vai sakustēšanos, uzņemot fotoattēlus, Canon efektīvā Intelligent IS tehnoloģija samazina kameras sakustēšanās efektu gan foto, gan video režīmā. Intelligent IS automātiski atpazīst ainu un var pielāgot optisko IS septiņām dažādām situācijām optimālai kompensācijai, tādēļ video ir vienmērīgs un attēli asi, pat izmantojot pilnu tālummaiņas diapazonu vai lēnāku aizslēga ātrumu.

PowerShot S110 BLACK

Savienojums jebkur

Izmantojiet PowerShot S110 ērto Wi-Fi funkciju1, lai viegli izveidotu savienojumu un kopīgotu attēlus dažādās ierīcēs, piemēram, viedtālruņos, planšetdatoros un datoros. Foto un video attēlus iespējams nekavējoties kopīgot sociālajos portālos, piemēram, Facebook un YouTube, izmantojot viedtālruņu/planšetdatoru datu savienojumu un bezmaksas Canon CameraWindow lietojumprogrammu. Savus mīļākos attēlus iespējams augšupielādēt arī no kameras, ja ir pieejams savienojums ar interneta piekļuves punktu, vai drukāt tos tieši no printeriem, kas saderīgi ar PictBridge caur Wireless LAN, piemēram, SELPHY CP900.

Precīzu attēla uzņemšanas vietu un laiku PowerShot S110 nodrošina viedtālrunis/planšetdators ar GPS un CameraWindow lietojumprogramma. Uzņemšanas laikā lietotāji var izmantot īpašo viedtālruņa lietojumprogrammu un tālruņa GPS, lai ierakstītu atrašanās vietas informāciju. Fotografēšanas beigās kamera, izmantojot Wi-Fi, sinhronizē atmiņas kartē saglabātos attēlus ar atrašanās vietas informāciju, kas ierakstīta no viedtālruņa, lai katram kadram varētu pievienot atrašanās vietas tagu.

Radoša brīvība un intuitīvs dizains

Neskatoties uz īpaši kompakto formu, PowerShot S sērija piedāvā plašu manuālas vadības klāstu, vienlaikus nodrošinot pielāgojamību un ātru piekļuvi daudziem noderīgiem iestatījumiem. Objektīva vadības gredzenu var ātri iestatīt, lai manuāli vadītu dažādas fotografēšanas funkcijas, tostarp atvērumu, aizslēga ātrumu un tālummaiņu. Jauns, liels 7,5 cm (3,0") PureColor II G skārienjutīgs ekrāns papildina analogos taustiņus un nodrošina papildu funkcionalitāti, piemēram, Touch AF ātrai fokusa zonas iestatīšanai un attēlu tuvināšanai atskaņošanas režīmā.

PowerShot S110 nodrošina visus nepieciešamos rīkus gan skaistu momentfoto, gan radošu uzņēmumu iemūžināšanai. Smart Auto spēj automātiski noteikt un pielāgot iestatījumus līdz 58 dažādām ainām. Tas ietver arī Face ID, lai noteiktu izvēlēto seju prioritātes fokusu katrā kadrā. Prasmīgākiem lietotājiem PowerShot S110 piedāvā pilnīgi manuālu vadību, 3 iedaļu ND filtru un iespēju ierakstīt RAW failus dažādos aspektos papildu pēcapstrādes iespējām.

Nospiežot īpašu video ierakstīšanas pogu, PowerShot S110 var ierakstīt Full HD stereo skaņas filmas (1080p) ar ātrumu 24 kadri sekundē. Filmēšanas laikā lietotāji var uzņemt skaidrākus attēlus ar lielāku izšķirtspēju, pateicoties Fine Detail Movie Processing, kas filmu uzņemšanas laikā izmanto visu sensoru, ļaujot kamerai analizēt un ierakstīt ainas informāciju ar lielāku precizitāti. HDMI savienojums ļauj arī izbaudīt gan Full HD filmas, gan fotoattēlus HDTV.

SELPHY CP900: viegla bezvadu foto drukāšana

Ar integrētu Wi-Fi atbalstu SELPHY CP900 piedāvā drukāt attēlus no portatīvām ierīcēm bez datora un vadu pieslēguma. Viedtālruņu vai planšetdatoru lietotāji var uzreiz izgatavot fotolaboratorijas kvalitātes attēlu izdrukas, izmantojot bezmaksas Canon Easy-PhotoPrint lietojumprogrammu2, savukārt visas Wi-Fi digitālās kameras, kas saderīgas ar PictBridge caur bezvadu LAN, piemēram, PowerShot S110, var drukāt tieši no attēlu pirmsapskatīšanas ekrāna. Fotoattēlus var arī izdrukāt no dažādām ierīcēm, tostarp no datoriem, saderīgām atmiņas kartēm un USB zibatmiņas.

SELPHY CP900 vieglais, portatīvais dizains, vienkāršā lietotāja saskarne un pogu izkārtojums padara drukāšanu mājās vai viesos vienkāršāku kā jebkad. SELPHY CP900 vadības pamatā ir noliecams 6,8 cm (2,7 collu) krāsu LCD ekrāns, kas atbalsta 13 valodas un nodrošina uzlabotu priekšapskati un vadību. Tagad lietotāji var ātri un viegli izgatavot dažādu izmēru un izkārtojuma izdrukas ātrāk nekā minūtes laikā, izmantojot dažādus SELPHY fotoattēlu drukas materiālus - arī ID fotoattēlus un jaunas kvadrāta formas uzlīmes (5 cm x 5 cm). PowerShot S110 un SELPHY CP900 īpašnieki var pievienoties CANON iMAGE GATEWAY tiešsaistes vietnei, iegūstot līdz 10 GB foto un video attēlu uzglabāšanai un kopīgošanai.

SELPHY CP900

PowerShot S110 – galvenās funkcijas:

• 12,1 MP CMOS; HS System ar DIGIC 5

• 24 mm, f/2.0, 5x tālummaiņas objektīvs

• Intelligent IS ar 4 iedaļām

• Wi-Fi un GPS ar mobilām ierīcēm

• Lens Control Ring, pilnīgi manuāla vadība un RAW formāts

• 7,5 cm (3,0 collu) skārienjutīgs ekrāns

• Full HD filmas, HDMI-CEC

• Ātrdarbīgas nepārtrauktās uzņemšanas HQ

• Smart Auto režīms

• Papildaprīkojumā 40 m ūdensizturīgais korpuss

SELPHY CP900 – galvenās funkcijas:

• Izcili kompakts, portatīvs foto printeris

• Wi-Fi savienojamība

• Ātras, ilgmūžīgas laboratorijas kvalitātes izdrukas

• 6,8 cm (2,7") paceļams LCD

• Drukājiet no atmiņas kartēm, kamerām vai USB zibatmiņas

• Dažādi izdruku izmēri

• Auto Image Optimize tehnoloģija

• Dokumentu fotogrāfiju izdruka

• Izvēles akumulators

• SELPHY foto printera programmatūra

1Saderība ir atkarīga no ierīces. Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, apmeklējiet www.canon-europe.com/wirelesscompacts.

2SELPHY CP900 šobrīd atbalsta tikai drukāšanu no iOS portatīvām ierīcēm. Android atbalsts tiks piedāvāts 2012.gada decembrī vai vēlāk.