Canon EOS 1200DŠodien Canon iepazīstina ar EOS 1200D – jaunu iesācēju līmeņa DSLR, kas ļauj uzņemt skaistus foto un Full HD video ērtāk un vieglāk nekā līdz šim. EOS 1200D ir izstrādāta tiem, kuri pirmoreiz iegādājas DSLR, un vēlas nekavējoties uzņemtu izcilus attēlus. Tas ir pirmais Canon modelis ar EOS Companion lietojumprogrammu1 mobilajām ierīcēm, kas piedāvā noderīgus padomus un vadlīnijas, lai jūs optimāli izmantotu jaunās kameras sniegtās iespējas. EOS 1200D apvieno Canon pasaules līmeņa attēlveidošanas sistēmu, dažādas intuitīvas, viegli lietojamas vadīklas un automātiskus uzņemšanas režīmus, nodrošinot jūsu atmiņu iemūžināšanu atbilstoši realitātei, neatkarīgi no fotogrāfa prasmju līmeņa.

Ar jaunās EOS Companion lietojumprogrammas palīdzību un ērti pārlūkojamām ātras uzsākšanas vadlīnijām jūs varēsiet pārliecinoši spert pirmos soļus pretī īpašu mirkļu kvalitatīvai uzņemšanai. Lietojumprogrammas sadaļa "Inspire" nodrošina profesionālus padomus un vingrinājumus, lai apgūtu fotografēšanas pamatus jums vispiemērotākajā tempā. Tā sniedz padomus par populāru tēmu, piemēram, mājdzīvnieku vai cilvēku fotografēšanu, kā arī dažādas pamācības, piemēram, informāciju par slēdža ātrumu vai perspektīvu. Lietojumprogrammai ir arī problēmu novēršanas vadlīnijas, kas sniedz noderīgus padomus, kā uzlabot uzņēmumus un novērstu visraksturīgākās problēmas, piemēram, miglainus vai pārāk eksponētus attēlus, kā arī grupu kompozīcijas vai ainavu kadrēšanas ieteikumus.

Detalizēti attēli

EOS 1200D nodrošina jūsu īpašo mirkļu detalizētu iemūžināšanu. Krāsaini, augstas kvalitātes fotoattēli – ideāli piemēroti lielizmēra izdruku izgatavošanai, lai tās dāvinātu vai kārtu pie sienas – tiek uzņemti, izmantojot 18,0 MP APS-C CMOS sensoru un Canon DIGIC 4 procesoru. Arī mazinoties saules gaismai, uzņemtie attēli būs brīnišķīgi, pateicoties kameras lieliskajam sniegumam nepietiekamā apgaismojumā. 9 punktu AF sistēma ar punktiem visā kadrā nodrošina, ka, neatkarīgi no fotografējamā objekta, visa aina tiek uzņemta izcilā kvalitātē ar smalkām detaļām. Liela ātruma nepārtrauktā uzņemšana ļauj uzņemt attēlu sērijas līdz pat trīs kadriem sekundē, uztverot ātru darbību kustībā.

Vienalga, vai uzņemat dzimšanas dienas svinības, vai brīvdienu piedzīvojumus – EOS 1200D vienmēr nodrošina uzticamu rezultātus. Izmantojot Scene Intelligent Auto režīmu, kas automātiski izvēlas optimālos kameras iestatījumus, jūs vienmēr viegli fotografēsiet ar vispiemērotākajiem iestatījumiem.

Kustīgas atmiņas – Full HD video ierakstīšana

EOS 1200D uzņem arī iespaidīgus Full HD video (1080p). Plašs viegli lietojamu vadīklu klāsts, pieaugot jūsu prasmēm, nodrošina jums lielāku brīvību – kontrolēt ekspozīciju, fokusu un skaņas līmeni, lai patiesi atveidotu atmiņas filmā. Profesionālu video izskatu ļauj panākt Video Snapshot režīms – tas ļauj ierakstīt īsu klipu sēriju un kamerā automātiski tos apvieno vienā īpašā filmā.

Māksliniecisks radošums ar vienu pieskārienu

Ar EOS 1200D klāsta iebūvētajiem radošajiem filtriem, katru kadru var padarīt unikālu, vienkārši nospiežot pogu. Piecu dažādu māksliniecisku stilu klāsts, piemēram, Miniature efekts, Fish-eye un Toy camera, ļauj izvēlēties vajadzīgo pirms kadra uzņemšanas, lai jūs nekavējoties varētu piešķirt attēlam dramatiskumu un noskaņu, vai vienkārši parādīt tos no pavisam cita skatu punkta.

Izstrādāta jums

Kompakto un vieglo EOS 1200D var ērti paņemt līdzi, lai izmantotu katru izcila kadra uzņemšanas iespēju. Kameras lielo, intuitīvi izvietoto vadīklu izvietojums ir ērts un intuitīvi saprotams, tādēļ jūs ātri varat mainīt iestatījumus. EOS 1200D, kas izstrādāta, lai to ērti pielāgotu jūsu uzņemšanas stilam, piedāvā spilgtu optisko skatu meklētāju, lai palīdzētu kadrēt attēlus, savukārt 7,5 cm (3.0'') LCD ekrāns ļauj uzņemt Live View režīmā. 460k punktu skaidrais LCD ir ideāli piemērots, lai uzreiz pēc uzņemšanas aplūkotu foto un video attēlus.

Kad esat gatavs spert nākamo soli, vienkārši nomainiet EOS 1200D objektīvu pret kādu no vairāk nekā 70 Canon EF objektīviem – no kuriem katrs nodrošina jums atšķirīgu perspektīvu, kas palīdzēs būt radošam un uzņemt patiešām atšķirīgus attēlus. Ar EOS Companion lietojumprogrammu atradīsiet EOS 1200D informāciju par saderīgiem objektīviem un piederumiem.

EOS 1200D – galvenās funkcijas:

• Izcila liela sensora kvalitāte

• Detalizēti attēli, ko apgriezt un izdrukāt lielā izmērā

• Skaidri attēli pat nepietiekamā apgaismojumā

• Viegli lietojams Scene Intelligent Auto režīms

• Iebūvētas vadlīnijas un Companion viedtālruņa lietojumprogramma

• Full HD filmas ar Video Snapshot

• Spilgts 7,5 cm (3.0") LCD ekrāns

• Radošie filtri

EOS 1200D pārdošanā parādīsies šī gada martā. Kamera, komplektācijā ar 18-55 IS optiku maksās 540 eiro.

1 Saderīga ar iOS un Android ierīcēm. Lietojumprogramma ir pieejama lejupielādei lietojumprogrammu veikalā tikai Eiropā, Tuvajos un Vidējos Austrumos un Āfrikā.