Lumix TZ70Jaunās kameras — LUMIX TZ70 un LUMIX TZ57 — būs lieliski sabiedrotie tiem, kuri vēlas uzņemt īpaši precīzus fotoattēlus ceļojumu laikā.

Vīsbādene (Wiesbaden), Vācija (2015. gada 5. janvārī) – Panasonic šodien laidis klajā jaunākos papildinājumus savam LUMIX TZ premium klases kompaktkameru klāstam — kameras LUMIX TZ70 un LUMIX TZ57. Nelielajā un izskatīgajā korpusā apvienojot jaudīgu optisko tālummaiņu, apbrīnas vērtu Leica objektīvu un plašu klāstu radošu funkciju, abas šīs kameras ļauj uzņemt fotoattēlus un video profesionālā kvalitātē, neņemot līdzi ceļojumā smagus foto piederumus. Kameru plašās savienojamības iespējas atvieglo uzņemto fotoattēlu un videoklipu koplietošanu — vienalga, uz kuru pasaules nostūri piedzīvojumu kāre jūs aizvilinājusi.

Daudzpusīgs pielietojums un augsta veiktspēja — arī izmantojot augstus tālummaiņas iestatījumus
Kamera LUMIX TZ70 ir aprīkota ar 12,1 megapikseļa augsta jutīguma MOS sensoru, īpaši plata leņķa 24 mm LEICA DC VARIO-ELMAR objektīvu un 30x optisko tālummaiņu, nodrošinot daudzpusīgu pielietojumu un augstu kameras veiktspēju. LUMIX TZ70, kurai ir plašāks skata lauks nekā 28 mm kamerai, ļauj vienkāršā veidā ietilpināt kadrā un uzņemt platleņķa fotoattēlus, lai jūs atvaļinājuma laikā pilnībā varētu iemūžināt plašas ainavas.

Kameras 30x optiskā tālummaiņa tiek nodrošināta, izmantojot jaunāko objektīvu tehnoloģiju, kas padara iespējamu izcilu veiktspēju, salīdzinot ar citiem produktiem šajā kategorijā. LUMIX TZ70 ir ideāli piemērota visdažādākajiem piedzīvojumiem — no ainavu platleņķa fotouzņēmumiem un videoklipiem līdz telefoto uzņēmumiem lielā attālumā. Inteliģentā tālummaiņa paplašina tālummaiņas attiecību līdz 60x, saglabājot iespējami augstāko attēla kvalitāti. Apvienojumā ar kameras LUMIX TZ70 progresīvo HYBRID O.I.S.+ (hibrīdveida optisko attēla stabilizatoru plus) piecu asu sistēmu, pat uzņemot videoklipus ar augstiem tālummaiņas iestatījumiem, iespējams izvairīties no rokas trīcēšanas izraisītās vibrācijas.

Ar LUMIX TZ70 satriecošā kvalitātē varat uzņemt arī filmas, papildinot ceļojuma fotoattēlu galeriju. Kameras progresīvais Venus dzinējs sniedz iespēju ierakstīt apbrīnojami vienmērīgus videoklipus 1920 x 1080 50p (PAL) Full HD izšķirtspējā AVCHD Progressive formātā, skaidri uzņemot pat kustīgu objektu, piemēram, pastāvīgi mainīgās savvaļas dabas, smalkākās detaļas.

Uzlabotai veiktspējai nepietiekama apgaismojuma apstākļos kamera LUMIX TZ70 ir aprīkota ar 12,1 megapikseļa augsta jutīguma MOS sensoru. Pikseļu skaits vairāk kā 1,5 reizes pārsniedz kameras LUMIX TZ60 sensoram pieejamo, ļaujot uzņemt izteiksmīgus un skaidrus attēlus un videoklipus arī tumšos apstākļos, piemēram, pastaigu mēness gaismā pludmalē. LUMIX TZ70 sniedz iespēju arī ierakstīt attēlus RAW formātā, ļaujot veidot ievērojami augstākas kvalitātes attēlus, izmantojot uzņemto fotoattēlu datus, lai katrs fotoattēls tiktu atveidots pietiekamā asumā un ar minimāliem trokšņiem.

Vienkāršā veidā sasniegti profesionāla līmeņa rezultāti
Kameras LUMIX TZ70 vadības gredzens, kas atrodas uz objektīva korpusa, ļauj intuitīvi, vienkārši un precīzi uzņemt jūsu radošo redzējumu. Vienmērīgāka ekspozīcijas un tālummaiņas vadība sniedz iespēju koncentrēties uz ideālā attēla kadrēšanu un aizvara nospiešanu, kad ideālais mirklis ir notverts. Šajā kamerā ir atvieglota piekļuve bieži izmantotiem iestatījumiem, piemēram, diafragmas atvērumam, aizvara ātrumam, fokusam, filtrēšanas efektam un ainavas režīmam.

Kamera LUMIX TZ70 var lepoties arī ar 0,2 collu tiešo skatu meklētāju (LVF) ar acs sensoru. Tā kristāldzidrā 1 166 000 punktu izšķirtspēja nodrošina stabilu, precīzu kadrējumu, izmantojot tālummaiņu vai manuālo fokusēšanu. Šī kamera ir ideāli piemērota, lai sekotu tālu novietotu objektu kustībai, vai apstākļos, kad saules gaisma apgrūtina kameras 3 collas platā LCD ekrāna apskatīšanu.

Panasonic šajā kamerā LUMIX TZ70 ir ietvēris arī 240 kadru sekundē automātiskā fokusa (AF) sensora dzini, iegūstot gaismas ātruma AF, kas ļauj tvert mirkļa piedāvātās iespējas. Lai tas būtu viļņus šķeļošs delfīns vai ideāls ģimenes fotoattēls — Panasonic jaunākā kompaktkamera ļauj apbrīnojami skaidri tvert vairāk neatkārtojamo dzīves mirkļu. Uzlabojot fokusēšanas kontroli, LUMIX TZ70 nodrošina maksimālā fokusa funkciju, uzrādot maksimālo fokusu manuālā fokusa režīmā, lai būtu droši, ka iegūsiet tieši tādus rezultātus, kādus vēlaties.

Jūs varat ļaut vaļu fantāzijai, pateicoties plašajam radošo funkciju klāstam, kas ļaus radīt patiesi unikālus fotoattēlus un videoklipus. Lai piešķirtu fotoattēliem un videoklipiem stilistisku nokrāsu pirms vai pēc uzņemšanas, radošā vadība un radošā retuša ļauj izvēlēties no 15 filtrēšanas efektu klāsta, tostarp ekspresīvo, retro, sēpijas un maigo fokusu. Jaunā laika noilguma uzņēmuma funkcija ļauj uzņemt vairākus fotoattēlus noteiktā laika posmā ar konkrētiem intervāliem, apvienojot tos MP4 filmas datnē. Ideāli piemērota zvaigžņotas debess pārmaiņu fiksēšanai.

Kamera, kas vienmēr ir pie rokas
Panasonic ir izmantojis savu plašo pieredzi kompaktkameru izstrādē, lai pilnveidotu LUMIX TZ70 iekšējo uzbūvi. Slīdošu komponentu sērija un ievelkams objektīva korpuss nodrošina pārdomātu, kompaktu dizainu, kas ietilpst kabatā. Pateicoties stingrajam tvērienam kameras priekšpusē, to var vadīt arī ar vienu roku.

Šī kamera ietver intuitīvas funkcijas, kas vairāk kā jelkad agrāk atvieglo momentfoto uzņemšanu ceļojuma laikā. Funkcija Level Shot nosaka ierakstāmā attēla horizontālo līniju un saglabā to vienā līmenī arī tad, ja kamera sasveras, ļaujot uzņemt stabilu videoklipu, pārvietojoties ļaužu pilnā tirgū vai uzņemt video ar virs galvas paceltu kameru.

Uzņemiet, apskatiet un koplietojiet ceļojumu attēlus ar saviem draugiem un ģimeni
Lai kur pasaulē jūs atrastos, dalieties piedzīvotajā, pateicoties iebūvētajai Wi-Fi savienojamībai un NFC. Jūsu draugi un ģimene var sekot līdzi ceļojumam un redzēt pasauli caur jūsu kameras objektīvu, izmantojot tūlītējo fotoattēlu un videoklipu koplietošanu un viena pieskāriena funkciju "geo-tagging". Ar NFC (blakus lauka sakaru) tehnoloģijas vai QR koda palīdzību varat savienot savu kameru ar viedtālruni/planšetdatoru jebkurā vietā dažu sekunžu laikā. Pēc aktivizēšanas parādīsies vienkāršas vadības izvēlne, nodrošinot tūlītēju piekļuvi jūsu meklētajai funkcijai.

Savienojot kameru ar viedtālruni vai planšetdatoru, varat attāli vadīt savu kameru, atvieglojot kautrīgu objektu uzņemšanu tuvplānā vai ļaujot ietvert sevi ideālā grupas uzņēmumā. Turklāt, atveidojot kameras skatu mobilās ierīces ekrānā, jūs varat mainīt dažādas funkcijas, piemēram, tālummaiņu, fokusu un aizvara nospiešanu, nepieskaroties kamerai!

Šajā kamerā ir pievienota arī jaunā "lēciena fotouzņēmuma" funkcija, kas, izmantojot pievienotās ierīces akselerometru, atpazīst lēciena augstāko punktu un tajā brīdī uzņem fotoattēlu.

Jaunā kamera LUMIX TZ57
Panasonic prezentē arī savu jauno kameru LUMIX TZ57 ar jaudīgo 20x optiskās tālummaiņas objektīvu un 16 megapikseļu augsta jutīguma MOS sensoru. Kā izcils papildinājums TZ sērijai, LUMIX TZ57 ietver plaša pielietojuma objektīvu, kas ļauj uzņemt apbrīnas vērtus fotoattēlus no īpaši plata leņķa līdz telefoto. Šī kamera spēj nodrošināt arī augstas kvalitātes video ierakstīšanu 1920 x 1080 Full HD kvalitātē un ietver POWER O.I.S, novēršot roku trīcēšanas ietekmi.

Kameras LUMIX TZ57 3 collas platā monitora izšķirtspēja ir palielināta no 460 000 punktu līdz 1 040 000 punktu, vēl vairāk atvieglojot kompozīcijas izveidi un navigāciju. Šo monitoru iespējams arī sasvērt līdz pat 180 grādiem, aktivizējot pašportreta uzņemšanas režīmu un ļaujot uzņemt cita līmeņa pašportretus atvaļinājuma laikā.

Lumix TZ57

Kameras LUMIX TZ70 specifikācijas:
• 30x optiskā tālummaiņa un 60x inteliģentā tālummaiņa
• 24 mm platleņķa LEICA objektīvs
• 12,1 megapikseļa augsta jutīguma MOS sensors
• 1 166 000 punktu tiešais skatu meklētājs (LVF) ar acs sensoru
• 240 kadru sekundē AF dzinis
• Full HD 1920 x 1080 50p (PAL) video izšķirtspēja
• HYBRID O.I.S.+ un funkcija Level Shot
• Wi-Fi, NFC, QR kods
Kameras LUMIX TZ57 specifikācijas:
• 20x optiskā tālummaiņa
• 24 mm platleņķa LUMIX DC VARIO objektīvs
• 16 megapikseļu augsta jutīguma MOS sensors
• POWER O.I.S.
• Full HD 1920 x 1080 25p (PAL) video izšķirtspēja
• 3 collu / 1 040 000 punktu sasverams LCD ekrāns
• Skaņas ātruma AF
• Wi-Fi, NFC, QR kods