PowerShot SX530 HS FSL Flash UpŠodien Canon iepazīstina ar septiņiem jauniem PowerShot un IXUS sērijas kameru modeļiem. Tie radīti, lai sniegtu risinājumu dažādās dzīves situācijās – pietuvinājumā vai no attāluma fotografē ar kādu no trim jaunajiem supertālummaiņas PowerShot modeļiem, bet nakts izbraukumā ņem līdzi vienu no jaunajām, kompaktajām IXUS kamerām, savukārt radošās ieceres visērtāk realizēt ar jauno PowerShot N2.

Iemūžiniet neaizmirstamus mirkļus, lai kur jūs atrastos
Jaunie supertālummaiņas modeļi PowerShot SX530 HS, PowerShot SX710 HS un PowerShot SX610 HS, piedāvā daudzveidīgus risinājumus, kas ļauj lieliskā kvalitātē fotografēt svarīgus mirkļus un notikumus, kā arī iemūžināt gan tuvus, gan tālus objektus.
Canon jaunākā tilta kamera PowerShot SX530 HS ir aprīkota ar izcilu 50x tālummaiņu un 100x ZoomPlus. Savukārt kabatas izmēra PowerShot SX710 HS kameras 30x optiskā tālummaiņa un PowerShot SX610 HS kameras 18x optiskā tālummaiņa palīdzēs jums pietuvoties grūti sasniedzamiem objektiem. Sarežģītu kadru uzņemšanai palīdzēs automātiskās tālummaiņas funkcija, kas pieejama visiem trim modeļiem un ļauj noturēt objektu kadrā, automātiski nosakot cilvēku skaitu un pielāgojot tālummaiņu, lai noteiktu optimālo lielumu. Savukārt režīms Intelligent IS nodrošina kadra asumu un dzidrumu. Tiklīdz attēli un Full HD filmas ir uzņemtas, varat tos ar vienu pieskārienu kopīgot ar viedtālruni vai planšetdatoru, izmantojot iebūvēto Wi-Fi un Dynamic NFC.

Paraugieties uz radošumu no cita leņķa – PowerShot N2
PowerShot N2 White Lifestyle2
Lai iemūžinātu radošus un spontānus attēlus ar jauno PowerShot N2, viss nepieciešamais jau ir jūsu plaukstā. Unikālais, simetriskais kvadrāta formas dizains ietver inovatīvus tālummaiņas un foto objektīvu gredzenus, lai jūs varētu uzņemt attēlus no dažādiem leņķiem. PowerShot N2 aprīkota arī ar jaunu skārienjūtīgu ekrānu, kuru, aktivizējot īpaši izstrādāto pašbildes režīmu, var izliekt 180 grādos, palīdzot jums kameras priekšā izskatīties nevainojami. Uzlabotais Creative Shot režīms sniedz dažādas radošas attēlu apstrādes iespējas. Šī inteliģentā tehnoloģija analizē objektu un uzņem jautrus, īsus videoklipus ar atšķirīgiem kadru ātrumiem un efektiem.
Plāns, stilīgs un kompakts – fotografējiet, lai kur jūs atrastos
Vakara pasākumi ar draugiem vai dzimtās pilsētas izpēte – ar IXUS 160, IXUS 165 un IXUS 170 varēsiet viegli iemūžināt jaukākos mirkļus ar izcilu detalizācijas pakāpi, atrodoties kustībā. Jaunās sērijas modeļi ir līdz šim mazākās Canon kameras. IXUS 170 ar 12x optisko tālummaiņu, kā arī IXUS 160 un IXUS 165 ar 8x optisko tālummaiņu ļaus jums pietuvināt nepieciešamo objektu. Visas trīs kameras ir ērti lietojamas un nodrošinās lielisku rezultātu ikreiz, kad fotografēsiet - 20,0 MP sensors ļauj uzņemt detalizētus nekustīgus fotoattēlus, savukārt Smart Auto režīms ļauj vienkāršot uzņemšanas procesu, kontrolējot kameras iestatījumus jūsu vietā, un jautrie radošie filtri sniedz tūlītējus krāsainus rezultātus.
Kameras PowerShot SX530 HS būs pieejamas tirdzniecībā jau janvārī, savukārt PowerShot SX710 HS, IXUS 160, IXUS 165, IXUS 170 un PowerShot N2 februārī, bet PowerShot SX610 HS martā.
Kameru cenas būs:
PowerShot SX530 HS - 419 EUR
PowerShot SX530 HS FSL Flash Up

PowerShot SX710 HS - 419 EUR
PowerShot SX710 HS BK FSL Flash Up 2

PowerShot SX610 HS - 269 EUR
PowerShot SX610 HS RED Flash Up FSL

PowerShot N2 - 349 EUR
PowerShot N2 White FRT

IXUS 160 - 119 EUR
IXUS 160 SILVER Horizontal FSL

IXUS 165 - 139 EUR
IXUS 165 RED Horizontal FSL

IXUS 170 - 179 EUR
IXUS 170 BLUE Horizontal FSL