LUMIX GF7Vīsbādene (Wiesbaden), Vācija (2015. gada 20. janvārī): Panasonic šodien ievieš LUMIX GF7 — kompaktu un vieglu LUMIX G fotokameru ar maināmiem objektīviem, kas ļaus uzņemt izcilas kvalitātes attēlus un reāli izpaust savu unikālo stilu. Ērti lietojama un pārpildīta ar funkcijām, tostarp jaunu brīvroku pašportreta režīmu, kas ļauj ieņemt pozu un nekavējoties parādīt savus jaunākos attēlus draugiem un ģimenei. Fotokamera LUMIX GF7 dos jums neierobežotas iespējas vēl tālāk attīstīt savu jaunradi fotogrāfijā.

Fotokamera LUMIX GF7 pieejama sudraba, brūnā, rozā un baltā krāsā, tādējādi padarot maināmo objektīvu fotoaparātu saimi iespaidīgi elegantu un krāšņu. Katra fotokameras detaļa — no pogu novietojuma līdz ādas faktūras rokturim — ir ergonomiski būvēta, lai fotokameru būtu prieks gan turēt rokās, gan lietot. Apvienojot uzlabotu attēla kvalitāti un lielu skaitu radošo funkciju izskatīgā un kompaktā korpusā, fotokamera LUMIX GF7 ir ideāls sabiedrotais, lai ik dienu uzlabotu savas fotogrāfa iemaņas.

Jūsu ikdienas sabiedrotais, kas mainīs jūsu attēlus un video
Ar lielo 16 megapikseļu Digital Live MOS sensoru — kas ir daudz lielāks nekā parastajās kompaktajās fotokamerās — LUMIX GF7 nodrošina augstu izšķirtspēju un precīzus attēlus ikkatrā slēdža spiediena reizē. Šis lielais, uzlabotais sensors — apvienojumā ar attēlu procesoru Venus Engine — samazina kopējo trokšņa daudzumu fotogrāfijā un video, tādēļ ir iespējams panākt skaidru, vienmērīgu rezultātu, fotografējot pat vājā apgaismojumā vai naktī.

LUMIX GF7 attēla kvalitātes uzlabojumi neaprobežojas tikai ar fotoattēliem. Tagad varat ierakstīt apkārtējo pasauli satriecošā 1920 × 1080 pilnas augstas izšķirtspējas (Full HD) videoklipā AVCHD Progressive vai MP4 (MPEG-4/H.264) formātā. Ierakstot video, ir iespējams izmantot funkciju "Touch AF" (Skāriena AF), kas ļauj bez pūlēm iegūt profesionālu rezultātu, savukārt funkcija "AF Tracking" (AF izsekošana) dod iespēju fokusēt pat kustīgu objektu.

Iemūžiniet pasauli tādu, kādu to redzat
Fotokamera LUMIX GF7 ir izstrādāta un paredzēta tam, lai jūs varētu izpausties un tvert ap jums esošo pasauli, darot to pa īstam radoši. 3 collu 1 040 000 punktu skārienekrāns ir sasverams par 180 grādiem, tas nodrošina labu redzamību visdažādākajā apgaismojumā un ir ideāli piemērots vislabāko pašportretu uzņemšanai. Sasverot monitoru uz augšu, fotokamera automātiski ieslēdz režīmu "Self Shot" (Pašportrets). Turklāt ir pieejamas dažādas funkcijas, kas palīdzēs uzņemt brīnišķīgus attēlus, kuros būsiet redzams kopā ar draugiem. Funkcija "Soft Skin" (Maiga āda) liek cilvēka ādai pašportretos izskatīties viendabīgākai, bet funkcija "Defocusing" (Defokusēšana) rada pievilcīgu defokusēšanas efektu
ap seju.

Fotokamerai LUMIX GF7 ir arī mākslinieciskās funkcijas, kas ļauj bez pūlēm izteikt savu individualitāti fotogrāfijā. Režīms "Creative Control" (Radoša vadība) piedāvā 22 filtrus — sākot no "Retro" (retro) un beidzot ar "Dynamic Monochrome" (Dinamiskās vienkrāsas) vai "Toy Effect" (Rotaļlietas efekta). Varat pat vienlaikus uzņemt attēlus gan ar filtra efektu, gan bez tā, vēlāk salīdzināt rezultātus un izvēlēties labāko.

Lietojot funkciju "Creative Panorama" (Radošā panorāma), varat uzņemt satriecošas horizontālas vai vertikālas panorāmas, bet režīms "iA+" ("Intelligent Auto") (Intelektuālais automātiskais), kas pieejams gan foto, gan video režīmā, nodrošina fotografēšanas palīgfunkcijas, tostarp "Intelligent Scene Selector" (Intelektuālais ainu atlasītājs), Intelligent ISO Control (Intelektuālā ISO vadība) un "Food Recognition" (Ēdiena atpazīšana).

Noklikšķinot tikai uz vienas LUMIX GF7 pogas, ir iespējams uzņemt radošus videoklipus. Režīms "Time Lapse" (Laika posma izlaidums) ļauj dokumentēt skata vai ainavas izmaiņas ilgākā laika posmā, bet funkcija "Stop Motion Animation" (Nekustīgā animācija) ir labi pazīstams kinematogrāfijas paņēmiens, kas statiskus objektus padara šķietami kustīgus, tādējādi var izveidot zīmētas vai leļļu animācijas meistardarbu, neizejot no mājām.

Ātra un precīza fotografēšanas funkciju vadība
Fotokamerai LUMIX GF7 ir arī plašs automātisko un ātrās automātiskās fokusēšanas (AF) funkciju klāsts, kas palīdzēs nodrošināt precīzu, skaidru attēlu — pat tad, ja fotoattēla uzņemšanai atvēlēts ļoti maz laika. Izmantojot sistēmu "Contrast AF" (Kontrasta AF), fotokamera nodrošina lielāku precizitāti (pat salīdzinājumā ar augstākās klases DSLR (spoguļkamerām)), fotografējot ar lielas gaismasspējas objektīviem.

Režīms "Low Light AF" (Vāja apgaismojuma AF) precīzāk iestata objekta fokusu tumsā (pat tad, ja vienīgais gaismas avots ir zvaigznes), neizmantojot AF palīgapgaismojuma spuldzi. Papildus parastajai funkcijai "Face Recognition AF" (Sejas atpazīšanas AF) fotokamerā LUMIX GF7 ir iekļauta arī funkcija "Face / Eye Detection AF" (Sejas/acu noteikšanas AF), kas automātiski iestata objekta acu fokusu.

Fotokameras uzlabotā funkcija "Intelligent D-range Control" (Intelektuālā D diapazona vadība) nodrošina lielākas galīgā attēla pielāgošanas iespējas, lai itin viss attēls ─ no tumšajām daļām līdz gaišajām — tiktu atveidots tieši tā, kā to vēlaties.

Daudzpusīga fotografēšana, citiem parādāmi rezultāti
Ar iebūvēto Wi-Fi savienojumu LUMIX GF7 nodrošina daudzpusīgākas fotografēšanas iespējas, kā arī to, ka fotoattēlus var nekavējoties parādīt citiem
— publicēt sociālās saziņas vietnēs.

Šī funkcija ļauj ērti izveidot savienojumu starp fotokameru un viedtālruni vai planšetdatoru. Tas ļauj uzņemt gan fotoattēlu, gan video, lietojot pievienoto ierīci kā tālvadības pulti slēdža, tālummaiņas, fokusēšanas, diafragmas atvēruma un citu funkciju vadībai.

Fotokamerā LUMIX GF7 ir iekļauta arī jauna funkcija "Jump Snap" (Lēciena momentuzņēmums), kas nevainojami nofotografē jūs un draugus lēcienā. Tālvadības viedtālrunis automātiski nosaka augstāko palēciena punktu un ieslēdz LUMIX GF7 slēdzi, kamēr atrodaties gaisā.

Fotokameras LUMIX GF7 tehniskie dati
• 16 megapikseļu Digital Live MOS sensors ar Venus Engine
• 1920 × 1080 pilnas augstas izšķirtspējas (Full HD) videoklips AVCHD Progressive vai MP4 (MPEG-4/H.264) formātā
• 3 collu 1 040 000 punktu skārienekrāns, sasverams par 180 grādiem
• Plašs radošo un automātisko režīmu klāsts, tostarp "Self Shot" (Pašportrets), "Jump Snap" (Lēciena momentuzņēmums), "Creative Control" (Radošā vadība), "Time Lapse" (Laika posma izlaidums) un "Stop Motion Animation" (Kustīgā animācija)
• "Light Speed Auto Focus" (Gaismas ātruma automātiskais fokuss) ar "Contrast AF" (Kontrasta AF), "Low Light AF" (Vāja apgaismojuma AF), "Face / Eye Detection" AF (Sejas/acu noteikšanas AF) un citas
• Wi-Fi savienojums

LUMIX GF7

LUMIX GF7