HJ24ex7.5B 038Šodien Canon iepazīstina ar jaunumu savā HD apraides objektīvu klāstā – HJ24ex7.5B. Jaunais objektīvs ir ārkārtīgi populārā HJ22ex7.6B pēctecis. Tā izveidē ņemtas vērā klientu atsauksmes un ietvertas vairākas jaunas funkcijas, tai skaitā plašāks un garāks fokusa diapazons ar uzlabotu attēla kvalitāti, uzlabots dizains un vadība. Patiesi universāls HJ24ex7.5B objektīvs ir perfekts izmantošanai dažādās apraides vidēs, tai skaitā studijās, tiešraidēs un ziņu sižetu veidošanā, pateicoties unikālajai kombinācijai, kurā apvienota ļoti kvalitatīva 24x tālummaiņa, kura ir vislielākā, kas pašlaik pieejama šajā klasē un iespaidīgs 7,5–180 mm platleņķa skats, kā arī viegls, pārnēsājams korpuss.


Uzlabots optiskais sniegums, gan platumā, gan tālumā
Izstrādāts īpaši TV ražošanas vajadzībām, HJ24ex7.5B uzlabotais optiskais dizains ļauj producentiem un programmu veidotājiem izvēlēties plašākus un tuvākus kadrus ar jauno 24x tālummaiņu, kas sniedz lielāku brīvību, strādājot gan studijā, gan ārpus tās. Apliecinot Canon pieredzi optiskā dizaina jomā, objektīva 7,5–180 mm fokusa diapazons ir plašāks nekā tā priekštecim un aiztaupa pūles, jo nav jāveic dažādu objektīvu maiņa, kas ļauj lietotājam nemanāmi pārslēgties starp filmēšanu no liela attāluma uz ātras darbības filmēšanu vai tuvplāniem. HJ24ex7.5B uzlabotā optika rada asāku un smalkāku attēlu visā tālummaiņas diapazonā tādā kvalitātē un skaidrībā, kāda nepieciešama HD video veidošanā.
Kompatkts ar profesionālu sniegumu
Uzlabots ergonomisks dizains un optiskā struktūra nodrošina operatoram ātru un ērtu filmēšanu kustībā. Objektīva svars samazināts līdz tikai 1,78 kg. Objektīvs izstrādāts tā, lai tas būtu ne tikai vieglāks, bet arī ērtāks – tā svars ar uzlabotu smaguma centru sadalīts vienmērīgāk nekā tā priekštecim, kas iespējams, pateicoties optimizētam optiskajam izvietojumam un korpusa struktūrai. Objektīvs viegli lietojams arī izmantojot pleca statīvu, savukārt viegli sasniedzamā piekļuve iestatījumiem, nodrošina, ka operatoriem nav jāpārslēdz kameras skatu meklētājs.
Izstrādāts, lai programmu veidotājiem nodrošinātu iespējami vislabāko sniegumu, HJ24ex7.5B aprīkots ar to pašu digitālās piedziņas bloku, kas atrodams jaunākajā HD augstas klases ENG objektīvu klāstā, ļaujot operatoriem pēc saviem ieskatiem iestatīt tālummaiņas pozīcijas un ātrumus, kā arī fokusa un diafragmas iestatījumus. Absolūtās vērtības kodētājs, kas iestrādāts digitālās piedziņas blokā, ļauj operatoriem nekavējoties veikt filmēšanu, kas ir ideāls risinājums ziņu veidošanā un sporta pasākumos. Piemērots arī izmantošanai virtuālā vidē, absolūtās vērtības kodētājs samazina objektīva strāvas patēriņu, palīdzot operatoriem filmēt ilgāk. Kodētājs arī ļauj objektīvam automātiski noteikt tā pozīcijas, tāpēc hromatiskās aberācijas kompensēšanas funkcija darbojas acumirklī.
HJ24ex7.5B būs pieejams tirdzniecības vietās no 2015. gada maija.

HJ24ex7.5B 038 TOP