SELPHY CP1000 Connected Camera Postcard Tray LCD Up WhiteŠodien Canon iepazīstina ar SELPHY CP1000 – jaunu foto kompaktprinteri, kas ļauj ātri un viegli izgatavot laboratorijas kvalitātes fotogrāfijas mājās un ne tikai. Ar jauno SELPHY CP1000, kas spēj izdrukāt jūsu mīļākos attēlus nieka 47 sekundēs1 tieši no kameras2, USB vai atmiņas kartes, katrai fotogrāfijai var piešķirt īpašu vērtību. SELPHY CP1000 ietilpst 6,8 cm (2,7 collu) pagriežamais LCD ekrāns, kurā apvienota vienkārša lietojamība un izcila izdrukas kvalitāte. Turklāt ar papildaprīkojumā ietverto akumulatoru, CP1000 ir izcils pārnēsājamais foto printeris.

Izdrukājiet savas mīļākās fotogrāfijas bagātīgās un spilgtās krāsās

Ar īpaši augstas kvalitātes izdrukām, pateicoties progresīvajai krāsu sublimācijas tehnoloģijai, SELPHY CP1000 nodrošina augstas izšķirtspējas fotogrāfijas, izmantojot 16,7 miljonus krāsu. Lai nodrošinātu vēl labāku drukas skaidrību, CP1000 ietverta arī Auto Image Optimize funkcija, kas paspilgtina zilās debesis un skaistos saulrietus, novērš krāsu pleķus un kontrastus, kā arī sarkano acu efektu un citus traucējumus. Smooth Skin režīms paredzēts ideālu pašbilžu un grupu fotogrāfiju iegūšanai. Tas novērš sejas nepilnības, lai ikreiz iegūtu satriecošas fotogrāfijas.

Pilnīga vadība radošai brīvībai

Tā kā tas spēj vadīt uz drukas galviņas esošās tintes lentei padoto karstumu, SELPHY CP1000 piedāvā četru krāsu izdrukas apdares bez nepieciešamības izmantot citu papīru vai apdrukājamos materiālus. Funkcijas ietver glancētu pārklājumu izdrukām, kuru mūžs būs līdz 100 gadiem, kā arī trīs daļēji glancēta pārklājuma variācijas, traipu un pirkstu nospiedumu novēršanai uz fotogrāfijām, lai tās varētu nodot no rokas rokā.

Neatkarīgi no tā, vai jums ir vajadzīgs standarta pastkartes lieluma attēls vai cits izmērs, piemēram, 50 x 50 Instagram™ tipa vai kredītkartes izmēra izdruka, SELPHY CP1000 sniedz jums brīvību radīt fotogrāfijas pēc savas patikas. SELPHY CP1000 piedāvā arī ID fotogrāfiju drukāšanas iespēju 43 iepriekš iestatītos lielumos, kas ir ideāls risinājums maziem birojiem vai pasākumiem, kad jums steidzami nepieciešams izdrukāt ID piespraudes. Turklāt ar iespēju izdrukāt divu atšķirīgu izmēru ID attēlus uz vienas loksnes, kā arī ar ID kadrēšanas un griešanas vadlīnijām, kas uzlabo rūpīgumu un precizitāti, katrai izdrukai ir minimāli papīra zudumi.

SELPHY CP1000 galvenās priekšrocības:

• Kompakts un pārnēsājams foto printeris – izcils mājās un ārpus tās
• Ātra un vienkārša drukāšana no kameras, USB vai atmiņas kartes
• Iemūžiniet atmiņas ar ilgmūžīgām laboratorijas kvalitātes izdrukām
• Apdares izvēle ar standarta foto papīru
• Radiet ID fotogrāfijas vispārpieņemtajos standarta izmēros