panasonic DMC GH4RLUMIX DMC-GH4 ar atjaunoto V-Log L saderību turpina paplašināt fotografēšanas un filmēšanas robežas

Berlīne, Vācija, 2015. gada 1. septembris — IFA 2015 izstādē uzņēmums "Panasonic" demonstrē LUMIX DMC-GH4R — uzlabotu LUMIX DMC-GH4 versiju —, kā arī visaptverošu programmatūras atjauninājumu esošajiem lietotājiem.

Pēc kritiski novērtētās LUMIX DMC-GH4 izlaišanas LUMIX DMC-GH4R apmierina aizvien pieaugošo filmu veidošanas nozares pieprasījumu. Foto/video hibrīdkamera tagad piedāvā neierobežotu 4K video ierakstīšanu (Cinema 4K: 4096 x 2160 / 24 kadri sekundē un QFHD 4K: 3840 x 2160 / līdz 30 kadriem sekundē MOV/MP4* formātā) un V-Log L video funkciju, kā arī augstu veiktspēju un funkcionalitāti, ar ko pazīstamas "Panasonic" LUMIX G DSLM sērijas kameras.

Jaunās funkcijas ir pieejamas arī esošajiem LUMIX DMC-GH4 lietotājiem, iegādājoties maksas programmatūras jauninājumu. Iegādājoties DMW-SFU1 jauninājumprogrammatūras kodu un atjauninot kameras aparātprogrammatūru uz 2.3 versiju, sākotnējā modeļa LUMIX DMC-GH4 lietotāji arī var izmantot V-Log L funkcijas priekšrocības.

Atjauninot LUMIX DMC-GH4, "Panasonic" ir radījis kameru, kas ir lieliski piemērota gan profesionāliem video operatoriem, gan video operatoriem amatieriem. "Panasonic" 4K tehnoloģija ļauj visiem lietotājiem uzņemt tik reālistiskus video kā vēl nekad agrāk, bet Log video ierakstīšanas funkcija sniedz lielāku elastību un precizitāti profesionāliem video operatoriem.

Papildus īpašai elastībai Log video ierakstīšanas funkcija nodrošina plašāku krāsu gammas diapazonu pēcapstrādes posmā. Pilnībā izmantojot LUMIX DMC-GH4R četru trešdaļu sensora sniegtās priekšrocības, V-Log L uzlabo uzņemšanu ar 12 diafragmas atvēruma režīmiem, ļaujot video operatoriem filmēt pat vistumšākajos apstākļos un izvairīties no pārgaismošanas ļoti gaišos apstākļos.

LUMIX DMC-GH4R ir lieliska kamera, kas papildina "Panasonic" Varicam, ko izmanto TV pārraižu un filmu uzņemšanai. Tas ir tāpēc, ka Varicam V-Log un LUMIX DMC-GH4R V-Log L līknes ir izveidotas līdzīgi Cineon līknei, nozares filmu digitalizācijas standartam, kā rezultātā atsaucei var izmantot to pašu kodējuma tabulu.

Kompaktā, robustā un vieglā kamera LUMIX DMC-GH4R saglabā visas LUMIX DMC-GH4 īpašības, kas padara to par lielisku rīku fotogrāfiem un video operatoriem, kuri vēlas uzņemt brīnišķīgus attēlus, esot ceļā.

V-Log L aktivizēšanas procesa izklāsts LUMIX DMC-GH4 īpašniekiem

1. Iegādājieties DMW-SFU1 jauninājumprogrammatūras kodu.
2. Atjauniniet GH4 aparātprogrammatūru uz 2.3 versiju.
3. Eksportējiet GH4 sērijas numuru SD atmiņas kartē kā failu "SERIAL.LST".
4. Augšupielādējiet failu "SERIAL.LST" kopā ar iegādāto jauninājumprogrammatūras kodu norādītajā vietrādī URL, lai iegūtu aktivizēšanas kodu kā failu "ACTIVE.LST".
5. Ierakstiet failu "ACTIVE.LST" SD atmiņas kartē, lai importētu to GH4.
6. Pārliecinieties, vai V-Log L ir pieejams GH4 foto stilu sadaļā.

panasonic gh4r