imagePROGRAF PRO 1000 WifiTrešdien, 21. oktobrī Canon iepazīstināja ar imagePROGRAF PRO-1000, jaunu Canon profesionāla līmeņa fotogrāfiju printeri, kas Eiropā būs pieejams no 2016. gada sākuma. Ar modernu 12 pigmenta tinšu sistēmu, kā arī jaunu 1,28 collu drukas galviņu un apstrādes motoru imagePROGRAF PRO-1000 rada izcilas kvalitātes izdrukas līdz pat A2 formātam aptuveni sešu minūšu laikā. Jauna "Crystal-fidelity" funkcija nodrošina to, ka fotogrāfijas, kas uzņemtas ar Canon EOS kamerām, tiek atveidotas ar īpašu precizitāti. Turklāt bezvadu un mākoņtehnoloģiju savienojamība ļauj lietotājiem brīvi drukāt, izmantojot dažādas ierīces un populāras lietojumprogrammas.
Profesionāla augstas kvalitātes drukāšana
Jaunās LUCIA PRO sērijas tintes ietver fotoattēlu melno, matētu melno, pelēko un fotoattēlu pelēko krāsu un kopā ar speciālo Chroma Optimizer tinti nodrošina profesionālas kvalitātes vienkrāsainās izdrukas ar uzlabotu melnās krāsas blīvumu un vienmērīgu glancējumu. Tāpat imagePROGRAF PRO-1000 palīdz lietotājiem radīt izdrukas ar vienmērīgām pārejām, mazāku graudainību un pretbronzēšanas efektu.
Ar jauno L-COA PRO attēlu apstrādes sistēmu imagePROGRAF PRO-1000 nodrošina pareizo tinšu līdzsvaru un sajaukumu, kā arī precīzu tintes pilienu novietojumu, lai izveidotu augstākās kvalitātes fotogrāfijas. Lai vēl vairāk uzlabotu kvalitāti, printeris pieņem arī 1200ppi augstas izšķirtspējas attēlus.
Jaunais printeris ļauj izvēlēties dažādu papīru, balstoties uz jūsu mākslinieciskajām prasībām. Ar šo printeri var lietot vienu no 17 Canon apstiprinātajiem ICC profila papīra veidiem, ieskaitot glancēto, daļēji glancēto un matēto. Printeris atbalsta arī A2 formāta sagriezto lokšņu izmantošanu, radot augstas kvalitātes izdrukas līdz pat 17 collām.

Tūlītēja integrācija un uzlabota savienojamība
imagePROGRAF PRO-1000 ļauj profesionāļiem izmantot Canon Print Studio Pro spraudni, lai ātri izdrukātu, izmantojot kādu no modernajām programmatūru paketēm, piemēram, Adobe Photoshop vai Lightroom. Ar imagePROGRAF PRO-1000 iespējams drukāt arī bezvadu tīklā, izmantojot plašu ierīču klāstu - klēpjdatorus, personālos datorus, planšetdatorus, viedtālruņus un kameras.

Kompakts izmērs, kas ideāli piemērots studijām
Ar samazinātu drukas galviņu un optimizētiem iekšējiem komponentiem imagePROGRAF PRO-1000 ir ārkārtīgi kompakts un aizņem mazāk vietas nekā tradicionāls lielformāta printeris. Pat ar 12 tintes kasetnēm printera izmēri ir 723 x 433 x 285 mm, padarot to lieliski piemērotu lietošanai uz galda studijā.

imagePROGRAF PRO-1000 galvenās funkcijas:
• lieliskas kvalitātes liela izmēra druka līdz pat A2 formātam;
• precīza krāsu un attēlu detaļu atveidošana;
• bezvada un mākoņdruka.

imagePROGRAF PRO 1000 working