Nikon 100th anniversary commemorative model D5Nikon ar prieku iepazīstina ar vairākiem jubilejas modeļiem un izstrādājumiem, kas veltīti 2017. gada 25. jūlijā sagaidāmajai uzņēmuma 100. gadadienai.
Kopšš aizsākumu brīža — 1917. gada, kad uzņēmums darbojās ar nosaukumu Nippon Kogaku K.K., — Nikon ir iepazīstinājis pasauli ar unikāliem izstrādājumiem, kuri ir būtiski paplaššinājušši optiskās un precīzijas tehnoloģijas. Gadadienai veltīto izstrādājumu klāsts, ko var atpazīt pēc 100. gadadienas logotipa un īpaššas apdares un detaļām, iekļauj divas novatoriskās Nikon digitālās vienobjektīva spoguļkameras, NIKKOR objektīvu ar visplaššāko diafragmu visā f/2,8 maksimālās diafragmas objektīvu sērijā, triju NIKKOR objektīvu īpaššu komplektu un triju binokļu jubilejas izdevumus.

Būs pieejama arī īpašša jubilejas izstrādājumu kolekcija. Plaššāku informāciju, lūdzu, skatiet 100. gadadienas vietnē http://www.nikon.com/100th/.

Kamera D5 — 100. gadadienas izdevums

Kamera D5 ir novatoriskā Nikon digitālā vienobjektīva spoguļkamera. ŠŠajā izdevumā novatoriskās kameras leģendārās tehniskās iespējas ir papildinātas ar tumšši pelēku apdari ar metālisku spīdumu un marķējumu, kas apliecina Nikon ieguldījumu kosmosa izpētes jomā. Komplektā ir iekļauts arī gadadienai veltīts buklets ar detalizētu informāciju.

nikon 100th anniversary commemorative model D5

Kamera D500 — 100. gadadienas izdevums
Kameras 100. gadadienas izdevums ar pelēku apdari ar metālisku spīdumu un jubilejas logotipu ir izcils elegances un fotografēššanas tehnoloģiju apvienojums. Kameras komplektā ir iekļauts ekskluzīvs metāla futrālis ar logotipu un sērijas numuru, kā arī īpaššs korpusa vāciņšš un ādas siksna ar iespiesto logotipu.

Nikon 100th anniversary commemorative model D500

Objektīvs NIKKOR 70-200E — 100. gadadienas izdevums
Objektīva AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR jubilejas izdevums ir komplektēts ar atseviššķajiem stikla elementiem, kas nodroššina objektīva darbību, kā arī ar īpaššu displeja statīvu un futrāli — tas palīdz garantēt objektīvam raksturīgās attēlveidoššanas īpaššības.

Nikon 100th anniversary commemorative model afs 70 200

Komplekts NIKKOR Triple F2.8 Zoom Lens Set — 100. gadadienas izdevums
NIKKOR objektīvi ir kļuvušši par apzīmējumu Nikon optiskajām tehnoloģijām. ŠŠajā jubilejas komplektā ir iekļauti trīs f/2,8 maksimālās diafragmas tālummaiņas objektīvi, kas vislabāk pārstāv NIKKOR zīmolu, — platleņķa objektīvs AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, standarta objektīvs AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR un telefoto objektīvs AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR. Uz ššiem trijiem objektīviem ir iespiests viens un tas pats jubilejas sērijas numurs.

Nikon 100th anniversary commemorative model nikkor tripple zoom lenses case set

Nikon 100. gadadienas Premium klases kameras siksna
Izgatavota no augstākās kvalitātes Itālijas ādas, kas ir izturīga pret lietojumu un nodilumu.

Nikon 100th anniversary commemorative model premium camera strap nikon f

Papildinformācija būs pieejama jūnijā.
Plaššāku informāciju skatiet 100. gadadienas vietnē.