martas1 fotoizstāde2012. gada 11. līdz 20. janvārim galerijā MARTAS1 apskatāma unikāla fotoizstāde - ASV un Latvijas diplomātisko attiecību 20. gadadiena. Šogad par godu ASV un Latvijas diplomātisko attiecību 20. gadadienai, tika rīkots fotokonkurss, kurā varēja piedalīties jebkurš interesents, kurš ar fotoaparātu palīdzību vēlējās atspoguļot ASV un Latvijas diplomātisko attiecību 20. gadadienu. Fotoizstādē var apskatīt 30 interesantākās fotogrāfijas, kas tika veidotas fotokonkursa ietvaros.

Aicinām Jūs apmeklēt fotoizstādes atklāšanas pasākumu konceptveikalā MARTAS1, 11. janvārī plkst. 18.30, Martas ielā 1, piesakoties uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Savienoto Valstu un Latvijas attiecības vienmēr bijušas sekmīgas un vērstas uz sadarbību, uzturot ciešu saikni kopš diplomātisko attiecību nodibināšanas 1922. gadā. 1991. gada 5. septembrī ASV un Latvijas Republika atjaunoja diplomātiskās attiecības, un šajos divdesmit gados sadarbība starp Latviju un ASV ir turpinājusi attīstīties, pārsniedzot abu valstu robežas.

Fotoizstāde tiek rīkota sadarbībā ar ASV vēstniecību Rīgā un konceptveikalu, galeriju MARTAS1. Sadarbības partneri RED- "Radošo Efektu Darbnīca".