Baltic Dreams DAD Cafe"Baltic Dreams" ir fotogrāfiju kolekcija no maniem 2014.gada ceļojumiem pa Baltijas valstīm. Šis reģions atrodas laikā, kad jaunā paaudze ir pieradusi pie neatkarības un pilntiesīgas dalības ES, kamēr vecākai paaudzei joprojām spēcīgas atmiņas par Padomju Savienību. Baltic Dreams ir projekts, kurā tverti īpaši ikdienas mirkļi un mijiedarbības dažādās vietās Baltijas valstīs. Apstādināti mirkļi, ar ko katrs var asociēties, tomēr nav zināms, kur tie ved. Šī izstāde ir manu, šo valstu un tās iedzīvotāju gaišo sapņu un atmiņas mirkļu dokumentācija.


Baltic Dreams bija pēdējais eksāmena projekts Jönköping Photography School, Zviedrijā. Izstāde ir izrādīta dažādās vietās Eiropā, un esmu priecīgs par iespēju parādīt darbus Latvijā, Rīgā, DAD Cafe.
Šī sociāli domkumentālā fotogrāfijas forma ir iedvesmojusi mani nākamajam projektam sadarbībā ar Neatkarīgo Fotogrāfijas Studiju programmu Forsā, Zviedrijā. Šobrīd strādāju ar jauniešiem Eiropas nomalē viņu ceļā uz identitātes meklējumiem strauji mainīgajā sabiedrībā.
Izstāde "Baltic Dreams" būs apskatāma Rīgā, Miera ielā 17, mākslas un mūzikas galerijā-kafejnīcā DAD cafe no š.g. 11.aprīļa līdz 10.jūnijam.
Atklāšanas pasākums 11.aprīlī pl. 20:00