LKFA 2016 izstādeNo 8. februāra tirdzniecības centrā "Galerija Centrs" ir skatāma "Latvijas kāzu fotogrāfu asociācijas" veidota mīlestības svētku – kāzu foto izstāde. Rīdzenes ielā vairāk kā 40 fotogrāfijās ir aplūkojami neaizmirstami, nozīmīgi un skaisti, mīlestību apliecinoši, mirkļi.
Izstādes mērķis ir sekmēt kāzu fotogrāfijas mākslinieciskās vērtības attīstību Latvijā, īpašu uzmanību veltot arī tās tehniskajai kvalitātei. Eksponētie foto darbi ir vislabākais piemērs, kādai jābūt kāzu fotogrāfijai – radošai un svētku noskaņu atspoguļojošai. Izstādes rīkotāji cer, ka darbi palīdzēs gūt iedvesmu nozīmīgajai dienai, izprast kāzu fotogrāfa darba nopietnību, un, iespējams, izvēlēties savu īsto mīlestības svētku fotogrāfu. Tādu, kurš noķers līgavaiņa acu skatu uz neaprakstāmi skaisto līgavu, radoši uzņems jaunā pāra porterus un nepalaidīs garām nevienu svarīgu svētku mirkli. Kāzu fotogrāfijas ar laiku kļūst par dzimtas relikvijām, un tieši tāpēc to tapšanas brīdis ir tik svarīgs.
Izstādē skatāmi Dmitrija Mokejeva, Mārča Baltskara, Billija Loca, Edgara Poheviča, Kristīnes Grinvaldes, Ginta Freimaņa, Jāņa Konona, Intas Lankovskas, Oskara Brieža, Artūra Romanovska, Jāņa Romanovska, Lindas Ratutas, Arta Robalda, Eināra Freimaņa, Līgas Pētersones, Marata Grišina, Mārtiņa Vecstaudža, Mārtiņa Plūmes, Vjačeslava Lučņenkova, Jura Rosa, Uģa Nagliņa, Reiņa Melioranska, Vilņa Slūkas, Jurija Korjakina un Brigitas Pinnes darbi.
"Latvijas Kāzu fotogrāfu asociācijā" ir 47 profesionāli fotogrāfi, tās mērķis ir apvienot un saliedēt kāzu fotogrāfus vienā organizācijā, lai sekmētu tehniskās kvalitātes un mākslinieciskās vērtības attīstību. Plašāk par asociāciju un tās fotogrāfiem var lasīt tās mājas lapā www.lkfa.lv.