Panasonic LUMIX G VARIO 35-100 mm F/4,0–5,6 ASPH. MEGA O.I.S. (H-FS35100)Panasonic ar lepnumu iepazīstina ar jaunu digitālo, maināmo telefoto tālummaiņas objektīvu LUMIX G VARIO 35-100 mm F/4,0–5,6 ASPH. MEGA O.I.S. (H-FS35100), kura pamatā ir sistēmas Micro Four Thirds standarts. Nodrošinot augstu attēla kvalitāti, jaunais objektīvs LUMIX G VARIO 35-100 mm F/4,0-5,6 ASPH. MEGA O.I.S. ir arī vienlaikus pārsteidzoši kompakts, ar ievelkamu konstrukciju, lai gan objektīva fokusa attālums ir 35-100 mm (35 mm fotokameras 70-200 mm ekviv.). Objektīvs ir noderīgs momentuzņēmumu, tostarp portretu vai tuvplānu, uzņemšanai ar iespaidīgi neasu fonu, jo tas ir viegli pārnēsājams.

Tā 12 objektīvu, kas pārstāv 9 grupas, sistēma nodrošina attēla vienmērīgumu ar izcilu kontrastu virzienā no attēla centra uz stūriem, vienmērīgu spilgtumu visā tālummaiņas diapazonā un augstu izšķirtspēju. Savukārt īpaši zemas-papildu izkliedes 2 ED (Ultra Extra-Low Dispersion) objektīvs maksimāli samazina hromatisko aberāciju (novirzi). Asfēriskais objektīvs palīdz nodrošināt augstu optisko veiktspēju, vienlaikus ļaujot būtiski samazināt objektīva izmēru.

Optiskais attēlu stabilizētājs MEGA O.I.S. (Optical Image Stabilizer) efektīvi kompensē rokas izkustēšanos, lai viegli uzņemtu skaidrus attēlus pat tad, ja tie tiek uzņemti ar mazu atvērtumu.

Tajā ir ietverta nepārspējama iekšējā fokusa sistēma, kas ļauj iegūt izcilu izšķirtspēju un kontrastu — no pilna, reālistiska palielinājuma līdz bezgalībai. Iekļautais soļdzinējs padara fokusēšanu vienmērīgu un klusu izmantošanai gan fotoattēlu, gan videoklipu uzņemšanā. Uzstādot to digitālajām vienobjektīva bezspoguļu DSLM (Digital Single Lens Mirrorless) kamerām, LUMIX G lietotāji var izbaudīt īpaši ātrās un precīzās kontrasta AF sistēmas priekšrocības.

Septiņas loksnes nodrošina atvērtumam noapaļotu formu, kas rada patīkami līdzenu efektu neasajās zonās, fotografējot ar lielāku atvērtumu. Jaunajam objektīvam LUMIX G VARIO 35-100mm F/4,0-5,6 ASPH. MEGA O.I.S. ir arī ļoti izturīgs metāla montāžas stiprinājums, un objektīva elementiem ir vairāku slāņu pārklājums, kas mazina māņattēlu un atspīdumu rašanos, vēl vairāk uzlabojot objektīva optisko veiktspēju.

Objektīvs LUMIX G VARIO 35-100 mm F/4,0-5,6 ASPH. MEGA O.I.S. ir pieejams sudraba vai melnā krāsā, un tas lieliski piestāv LUMIX digitālajai vienobjektīva bezspoguļu (DSLM) fotokamerai, it īpaši GM sērijai — jaunajai DMC-GM5 vai DMC-GM1.