Sony ZEISS 16–35 mm F/4 • Vario-Tessar T* FE 16–35 mm F4 ZA OSS (SEL1635Z) ar plaša pielietojuma platleņķa tālummaiņas diapazonu

• Leģendārais ZEISS dizains pielāgots Sony α7 sērijas 35 mm pilna kadra kamerām

• Objektīvā iebūvēta optiska SteadyShot attēla stabilizēšanas sistēma

• Kompakts un portatīvs dizains, izturīgs pret putekļiem un mitrumu

Jaunais Sony pilna kadra ZEISS platleņķa tālummaiņas objektīvs ir viegls, kompakts, E-bajonetes objektīvu klāsta papildinājums α kamerām ar plašām attēlveidošanas iespējām.

Ilgi gaidītais Vario-Tessar T* FE 16–35 mm F4 ZA OSS (SEL1635Z) fotografēšanas entuziastiem nodrošina trīs gaišu augstākās kvalitātes tālummaiņas objektīvu izvēli. Papildinot esošos SEL2470Z tālummaiņas un SEL70200G telefoto tālummaiņas objektīvus, platleņķa SEL1635Z ir lieliska izvēle, ja vēlaties iemūžināt ainavas, telpu interjeru, arhitektūru un arī sadzīviskus brīžus.

Leģendārā ZEISS kvalitāte ļauj pilnībā izmantot atzīto α7 sērijas 35 mm pilna kadra kameru potenciālu. Tas ir arī ideāls papildinājums visam Sony E-bajonetes kameru un videokameru klāstam.

Rūpīgi izstrādātais optiskais dizains ietver piecas asfēriskās lēcas, tajā skaitā vienu lielu AA (uzlabotu asfērisko) lēcu un trīs ED stikla lēcas. Tas palīdz SEL1635Z nodrošināt nevainojamu izšķirtspēju un asumu visā kadrā, vienlaikus samazinot attēla kropļojumu un krāsu aberāciju. Turklāt tas viss ir iekļauts kompaktā un viegli pārnēsājamā objektīvā.

ZEISS objektīvu firmas zīme T* pārklājums uz optiskajām virsmām samazina atstarojumus un attēla dubultošanos, kā arī uzlabo kontrastu, skaidrumu un dziļumu, uzņemot ainavas un spilgti izgaismotus objektus un ainas.

Pastāvīgais F4 maksimālais atvērums ļauj izveidot skaistus fona defokusēšanas efektus ar mazu asuma dziļumu, izmantojot jebkādu fokusa attālumu. Ar iebūvēto optisko SteadyShot attēla stabilizēšanas funkciju ir iespējams iegūt lieliskus uzņēmumus vājā apgaismojumā, turot kameru rokās, bez nepieciešamības palielināt ISO jutību, kas radītu lielāku attēla troksni.

Pret putekļiem un mitrumu izturīgais objektīvs ļauj profesionāliem fotogrāfiem strādāt bez uztraukuma pat visskarbākajos apstākļos.

Vario-Tessar T* FE 16–35 mm F4 ZA OSS (SEL1635Z) pilna kadra platleņķa tālummaiņas objektīvs Latvijā būs pieejams 2014. gada decembrī.

Vario-Tessar T* FE 16-35mm F4 ZA OSS (SEL1635Z) Technical specifications

35mm equivalent focal-length (when attached to APS-C body)

24-52.5mm

Max. magnification ratio

0.19x

Min. focus distance

0.28m

Filter diameter

72mm

Dimensions

78 x 98.5mm

Weight

518g

Supplied accessories

Front cap, Rear cap, Hood, Case

Colour

Black