Canon EOS M3 EF M18 55STM FSACanon šodien iepazīstina ar EOS M3 – jaudīgu kompaktsistēmas kameru, kas radīta tiem fotografēšanas entuziastiem, kuri vēlas uzņemt izcilas fotogrāfijas. EOS M3 kamerā Canon nepārspējamā attēlu kvalitāte apvienota ar DSLR līmeņa vadību, tā dod iespēju iemūžināt pasauli sev apkārt, iegūstot neticami detalizētus kadrus. EOS M3 pamatā ir Canon pirmais 24,2 megapikseļu APS-C CMOS sensors, kā arī tā vismodernākais attēlu procesors – DIGIC 6, kas ļauj uzņemt augstākās kvalitātes fotoattēlus un Full HD filmas. Apvienojumā ar zibenīgo AF sniegumu un Hybrid CMOS AF III un 49 punktu AF sistēmu, šī kamera sniedz iespēju notvert kustības skaistumu fotogrāfijā. Kamera aprīkota ar DSLR tipa vadības ripām, kas atvieglo nepieciešamo funkciju atrašanu. EOS M3 ir iespējams mainīt objektīvu. Tas viss ietilpināts kompaktā, ergonomiskā kamerā, ko varēsiet paņemt līdzi, lai kur jūs dotos.


Skaistums un jauda
Pilsētas silueti un apburošas ainavas, urbānā māksla un skatienu piesaistoši portreti – EOS M3 sniedz skaidrību, bagātīgas krāsas un izteiksmīgas detaļas ikvienā kadrā, pateicoties 24,2 MP sensoram. Gaismai samazinoties un iestājoties krēslai, EOS M3 sniegums ir nevainojams – sensora plašais 100–12 800 ISO diapazons nodrošina spilgtus, reālistiskus kadrus ar zemu traucējumu līmeni pat gaismas ziņā vissarežģītākajos apstākļos.
Kamera ir radīta ātrumam: neatkarīgi no tā, vai jūs fotografējat safari dzīvniekus vai ielu māksliniekus, jūsu kadra objekts būs fokusā un EOS M3 49 punktu AF sistēma un inovatīvā Hybrid CMOS AF III tehnoloģija nodrošinās zibenīgu sniegumu, fokusējoties līdz pat 6,1 reizi ātrāk nekā oriģinālā EOS M kamera.

Vadība jūsu rokās – ikoniskais EOS dizains un vadības sistēma
EOS M3 ir izcils EOS dizaina paraugs – tas ērti ieguļ plaukstā. Tieša pieeja virknei kontroles funkciju, tostarp ekspozīcijas kompensācijas pogai, galvenajai vadības ripai ļauj pielāgot kameras iestatījumus savam uzņemšanas stilam.
Pilnam kadrēšanas iespēju spektram, lielais 7,5 cm (3,0 collu) LCD skārienekrāns ir pagriežams augšup par 180 grādiem un lejup par 45 grādiem, lai palīdzētu fotografēt no jebkura leņķa. Ekrāns nodrošina pieeju arī Canon intuitīvajai pieskāriena izvēlnes sistēmai, ar ko aprīkotas EOS DSLR kameras.
EOS M3 kamera pieskaņojas jūsu vēlmēm, pateicoties pielāgojamai vadības sistēmai, Canon Speedlite zibspuldžu stiprinājumam un papildaprīkojumā esošajam elektroniskajam skata meklētājam. Kamera ir savietojama ar EF-M objektīviem, tostarp dažādiem "pankūkas" formas un tālummaiņas objektīviem. Pateicoties Creative Assist funkcijai, EOS M3 var vadīt izmantojot skārienekrāna saskarni, un piedāvātos efektus var apskatīt kadra uzņemšanas brīdī. Kamerai iespējams mainīt tādus iestatījumus kā spilgtums, fona izplūdums, krāsu intensitāte, kontrasts, siltuma un filtra efekti, kā arī saglabāt kombinācijas, lai nepieciešamības gadījumā tās atkal atrastu, tas ikreiz palīdz justies kā profesionālim.

Filmas, ko ir vērts atcerēties
Šī kamera sniedz iespēju iemūžināt svarīgus brīžus Full HD kvalitātē, izvēloties kadrēšanas ātrumu 24, 25 vai 30 k/s un izmantojot MP4 vienkāršai kopīgošanai. Varat būt drošs, ka jūsu fotografētais objekts vienmēr būs fokusā, jo modernā Hybrid CMOS AF III tehnoloģija nodrošina pastāvīgu automātisko fokusēšanu. Pieredzējušākiem video veidotājiem Touch AF sniedz iespēju izvēlēties AF punktus uz ekrāna pat kustīgu objektu gadījumā, tādējādi radot profesionāla fokusa efektus. Pilnu vadību nodrošina Manual Movie funkcija, kas ļauj iejusties operatora lomā.

Spēja vadīt un kopīgot
Šo kameru iespējam vadīt attālināti, kā arī pārsūtīt attēlus, izmantojot iebūvēto Wi-Fi un NFC savienojamību. Attālinātā fotografēšana ar jauno lietojumprogrammu Camera Connect ļauj jums vadīt kameras galvenās funkcijas, kas lieliski der fotografēšanai neparastās situācijās un pozīcijās, lai iegūtu unikālus skatus. Dynamic NFC ļauj veikt attēlu pārsūtīšanu uz viedierīcēm ar vienu pieskārienu, savukārt automātiskās sinhronizācijas funkcija dod iespēju augšupielādēt visus attēlus Canon mākoņkrātuves vietnē irista.

EOS M3 galvenās priekšrocības
• Rīkojieties spontāni. Izbaudiet ātru, dinamisku fokusēšanu.
• Pārvaldiet fotografēšanu un kļūstiet radošāki.
• Ar filmām esiet tikpat iztēles bagāts kā ar fotoattēliem.
• Attālināta kameras vadība un attēlu kopīgošana, izmantojot Wi-Fi.

Canon EOS M3 EF M18 55STM FSA LCD up

Canon EOS M3 EF M18 55STM BSL LCD