Canon XC10Šodien Canon paziņo par XC10 – kompaktu, vieglu video un digitālo foto kameru, kas piedāvā profesionālu 4K kvalitāti aizrautīgiem filmu veidotājiem un entuziastiem. Mantojot vairākas Cinema EOS klāsta funkcijas, XC10 sniedz neticamu ierakstīšanas daudzpusību un ir ideāls risinājums kā maza, atsevišķa kamera neatkarīgo filmu veidotājiem vai izcils papildinājums kā otrā plāna kamera lielāka mēroga filmēšanā.


4K ierakstīšana entuziastiem
XC10 nodrošina elpu aizraujošus rezultātus ar tirgū vadošo attēlu kvalitāti, kāda parasti raksturo lielākas kameras, kā arī kompaktkameras pielāgojamību un lietošanas ērtumu. Tās attēlveides modulis – jaudīgā, īpaši izstrādātā 1" CMOS sensora un Canon jaunā DIGIC DV5 attēlu procesora apvienojums – nodrošina gan topošiem filmu veidotājiem, gan pieredzējušiem profesionāļiem izcilu darbības ātrumu un kvalitāti, kas nepieciešami, uzņemot 4K video, pie plaša maināma bitu ātruma klāsta.
Šo kameru var ērti integrēt darba plūsmā ar esošām Cinema EOS kamerām. XC10 var ierakstīt UHDTV standarta (3840 x 2160) 4K materiālu iekšējā CFast 2.0 kartē ar līdz 305 Mb/s vai Full HD (1920 x 1080) SD kartē ar līdz 50 Mb/s, ar profesionāla līmeņa 4:2:2 krāsām augstā izšķirtspējā.
XC10 ir bagātīgas krāsas, kādas raksturīgas Cinema EOS kamerām, ar augstu ISO līdz 20 000, kas nodrošina izcilus rezultātus vājā apgaismojumā, un 12 iedaļu Wide Dynamic diapazons, kas nodrošina smalkas detaļas gan gaismas, gan ēnas laukos.
Operatoriem ir iespēja uzņemt dažādas ainas profesionālā 4K kvalitātē, izmantojot īpaši izstrādātu 10x optiskās tālummaiņas objektīvu, ko papildina Canon klasē vadošā IS tehnoloģija. Ar daudzpusīgu 27,3 – 273 mm fokusa attālumu (35 mm ekvivalents video režīmā) operatori var ērti pārslēgties no aizraujošu ainavu uzņemšanas uz intīmiem tuvplāniem, nemainot objektīvu. Profesionāļi un entuziasti var pārslēgt no video uz foto uzņemšanu, iemūžinot augstas kvalitātes 12,0 MP attēlus vai kadrējot 8,29 MP foto no 4K video.
Bezkompromisu dizains, optimizēts ērtai video un fotogrāfiju uzņemšanai
XC10 ir uzlabots kompaktās videokameras dizains, kas ir ērti lietojams. Paņemot kameru rokās, jūs ērti atradīsiet grozāmu elementu, kas atbalsta dažādus uzņemšanas stilus, kā arī ērtas būtiskākās funkciju vadīklas, tostarp manuālās tālummaiņas un fokusēšanas gredzenu. Izstrādāta, lai atbilstu jūsu individuālajam stilam, kamera ietver 7,66 cm grozāma leņķa skārienjutīgu LCD ar 100% lauka pārklājumu, kas nodrošina tiešu piekļuvi izvēlnes sistēmai ar vienkāršu krustenisko taustiņu izvietojumu, savukārt optiskais skatu meklētājs LCD piedāvā ierastāku fotogrāfiju un viedo uzņemšanu.
Radošuma un profesionālas darba plūsmas saliedēšana
Profesionāli operatori var ērti integrēt XC10 esošo piederumu izmantošanā un darba plūsmā, pateicoties tā profesionālā standarta kodekiem un ierakstīšanas režīmiem. Canon jaunais XF-AVC H.264 kodeks atbalsta ierakstīšanu gan 4K, gan Full HD kvalitātē, nodrošinot ērtu integrāciju nozares standarta nelineārās rediģēšanas sistēmās. Canon Log Gamma piedāvā arī rediģēšanu un apstrādi ar izcilu kvalitāti, kāda raksturo Cinema EOS kameras. Turklāt operatori var brīvi uzņemt 4K video un vēlāk to konvertēt uz Full HD, lai radītu augstākas kvalitātes galaproduktu un panāktu lielāku pielāgojamību rediģēšanas laikā.
Lēnas un ātras kustības ierakstīšanas režīmi – ieskaitot līdz 1200x ātrā kustībā 4K/Full HD un līdz 1/4x lēnā kustībā HD, kā arī intervālu filmēšana sniedz vēl vairāk radošu iespēju.
XC10 ir saderīga arī ar Wi-Fi; piedāvājot attālu galveno funkciju kontroli ar pārlūka, viedtālruņa vai planšetes starpniecību – nostiprinot savu pozīciju kā būtiska katra Cinema EOS videooperatora piederumu daļa.
XC10 galvenie ieguvumi:
• Satriecoši 4K video un 12 MP foto vienā kompaktkamerā
• XF-AVC faili ar augstu bitu ātrumu, ideāli piemēroti pēcapstrādei
• Viegli integrēt profesionālajā darba plūsmā
• Esiet radošs ar ātras un lēnas kustības ierakstīšanu
• Iebūvēts WiFi ērtai vadībai no pārlūka/ierīces

Canon XC10

Canon XC10

Canon XC10 KIT