Imants Urtāns Red Marine20.maijā tika paziņoti iesniegto darbu rezultāti vienā no lielākajiem pasaules fotokonkursiem "Trierenberg Super Circuit 2010". Fotokonkurss notiek jau 17 reizi Austrijas pilsētā Lincā ar FIAP (Starptautiskā fotomākslas federācija) un PSA  (Amerikas fotogrāfu asociācija) patronāžu. Konkursa noteikumi paredz iesniegt darbus 18 tēmās. To vērtēšanai žūrijā tiek piesaistīti vairāki neatkarīgie eksperti.  Ievērojot lielo dalībnieku skaitu un daudzās tēmas,  ir visai izvērsta dažāda līmeņa apbalvojumu sistēma. Tiek noteikts uzvarētājs, kas saņem kausu un 5000 EUR naudas prēmiju (līdz 2005.gadam Hasselblad filmu kameras), tiek noteikti FIAP un PSA zelta medaļu ieguvēji, kā arī zelta, sudraba un bronzas medaļu, mazāku naudas prēmiju ieguvēji pa tēmām un kategorijām (atsevišķi digitālie faili un slaidi, un fotogrāfijas papīra formātā). Atsevišķi tiek apbalvoti labākie fotoklubi. Katrs dalībnieks saņem augstas kvalitātes albūmu ar 256 lapām, kurā ir vairāk kā 1000 labākajās konkursa fotogrāfijas. Turpinājumā tiek organizētas konkursa darbu izstādes un slaidšovi, un nobeigumā ir paredzēts grandiozs noslēguma pasākums ar uzvarētāju apbalvošanu.

Diemžēl konkurss tradicionāli tiek visai maz atspoguļots internetā un nav iespējams iegūt pilnu priekštatu par dalībnieku skaitu un iesniegto darbu skaitu un vienkopus apskatīties godalgotās fotogrāfijas.  Iespējams tas tiek darīts ar nodomu saglabāt cilvēku interesi gan par konkursa noslēgumā notiekošajām izstādēm un slaidšovu demonstrēšanu, gan fotoalbūmu iegādi.

Pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados konkursā godalgotas vietas ieguva gan fotoklubs "Rīga", gan vairāki pazīstami fotomākslinieki. Pēc tam sekoja ilgāks pārtraukums līdz 2008. gadā pēc gandrīz desmit gadu pārtraukuma konkursā piedalījās Viesturs Links un ieguva zelta  un sudraba medaļas.

Nākošajā 2009. gadā piedalīšanās Trierenbergas konkursā Viesturam Linkam atnesa rekordražu - veselus sešus apbalvojumus,  FIAP un PSA zelta medaļas, divas zelta un vienu sudraba medaļu un zelta medaļu par izcilību. Jāatzīmē, ka šajā gadā galveno balvu ieguva pazīstamais fotogrāfs Howard Schatz (ASV).

Šogad tika godalgoti jau trīs Latvijas fotogrāfi -Viesturs Links saņēma zelta medaļu par izcilību, Imants Urtāns saņēma 2 zelta medaļas un Juris Zaļeskis sudraba medaļu.

Šī gada konkursa laureātu saraksts http://www.supercircuit.at/results2010.cfm .