jauno jātnieku skolaNo 1.maija līdz 9.augustam Jauno jātnieku skola organizē fotokonkursu par zirgiem, kura noslēgums paredzēts II Vislatvijas Zirgu dienās, kas šogad tiks svinētas 8. un 9.augustā.

Konkursā tiek aicināts piedalīties ikviens, kam nav bail ķerties klāt fotokamerai un iemūžināt zirgus jebkādā situācijā. Konkursa tēmas jeb kategorijas ir šādas: zirgs sportā un darbā, zirgs dabā un izklaidē, kā arī zirgs jokos un kuriozos. Darbus vērtēs kompetenta žūrija, kā arī notiks interneta balsošana Jauno jātnieku skolas mājaslapā www.latvianhorses.lv Tādēļ, jo ātrāk tiek iesūtīti darbi, jo lielākas izredzes ir iegūt skatītāju simpātijas balvu.

Darbus var iesūtīt līdz 20.jūlijam, sūtot tos uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Fotogrāfijas jāiesūta jpg formātā un to minimālajam izmēram jābūt vismaz 1 MB. Iesūtot fotogrāfijas, noteikti jāuzrāda autora vārds, uzvārds, kontaktinformācija un kategorija, uz kuru katrs darbs tiek iesūtīts. Katrā kategorijā drīkst iesūtīt ne vairāk par trīs darbiem, tātad kopā ne vairāk kā deviņas bildes.

Balvas labāko darbu autoriem no Jauno jātnieku skolas, SIA "Ances dizains" un zirglietu veikala "Marengo", kuras tiks pasniegtas II Vislatvijas dienu laikā, kas notiks 8. un 9.augustā Inčukalna Jātnieku sporta centrā. Pasākuma laikā būs iespējams arī aplūkot labākos darbus, jo tiks rīkota fotogrāfiju izstāde.

Ar konkursa noteikumiem tuvāk var iepazīties Jauno jātnieku skolas mājaslapā www.latvianhorses.lv


Sīkāka informācija pa tālruni: 67225507