MaximaPriecīgi un satraukti gan skolēni, gan vecāki - tā ik gadu sagaidām mācību gada sākumu 1.septembrī. Kā katru gadu, arī šajā daudzi bērni skolas gaitas uzsāks pirmo reizi un drošu soli dosies pretī izglītības iegūšanai un pasaules izzināšanai.
Lai tieši pirmo skolas dienu padarītu īpašu pašiem mazākajiem skolēniem, kā arī atcerētos, kā paši uzsākām mācības 1.klasē, aicinām ikvienu piedalīties veikalu tīkla "Maxima" rīkotajā fotokonkursā "Es sāku mācīties!", kas norisināsies no 1. līdz 10. septembrim.

Lielveikala "Maxima" pārstāvji izvērtēs visas konkursam iesūtītās fotogrāfijas, turklāt iesūtītos attēlus ar savu balsi varēs novērtēt arī ikviens mājas lapas www.maxima.lv* apmeklētājs.
Konkurss noslēgsies 10. septembrī, kad tiks apkopots žūrijas vērtējums un balsošanas rezultāti. Interesantākās fotogrāfijas autors no veikalu tīkla "Maxima" saņems veselīgu gardumu grozu ar augļiem, dārzeņiem un citiem vērtīgiem produktiem 15 latu vērtībā, savukārt to trīs fotogrāfiju autori, par kuru iesūtītajiem attēliem būs saņemtas visvairāk balsis, savā īpašumā iegūs "Maxima" dāvanu čeku 10 latu vērtībā.
Esiet arī aktīvi balsotāji, jo katrs simtais saņems noderīgas pārsteiguma balvas mācību gada uzsākšanai no "Maxima".

KONKURSA NOTEIKUMI