FotoAkadēmija jaunajā ziemas sezonā uzsāk kursu "Meistaru noslēpumi" kur Latvijas labākie fotogrāfi (Gunārs Binde, Jānis Deinats, Oļegs Zernovs, Indriķis Stūrmanis, Andrejs Grants un citi) atklās savas meistarības noslēpumus un ļaus skatīt pasauli caur savas fotokameras objektīvu. Kurss paredzēts klausītājiem ar priekšzināšanām.
Kursa galvenās tēmas būs: Fine Art Nude - erotiskais foto aiz aizvērtām durvīm -attieksme, filozofija, likums (Armands Grundmanis), studijas aprīkojums (Mihails Makarovs), ainava, arhitektūra un interjers (Indriķis Stūrmanis), reportāža un preses fotogrāfija (Aivars Liepiņš), likums un tiesības fotogrāfa darbā (jurists Aleksejs Dimitrovs), emocionālās fotogrāfijas radīšanas process (Gundega Deģe), fotogrāfijas vēsture un filozofija (Gunārs Binde), kā un kur publicēt savus darbus (Rolands Laķis), gaisma (praktiskais darbs studijā pie Jāņa Deinata), fashion photo (praktiskais darbs studijā pie Oļega Zernova) un melnbaltais foto kā žanrs (Andrejs Grants).

Kursā paredzētas 12 nodarbības. Nodarbības notiks katru piektdienu FotoAkadēmijā, Dzirnavu ielā 20 (izņemot praktiskās nodarbības studijā un nodarbību par studijas aprīkojumu), sākot no 28.01.2011., 18.30 - 20.30. Dalības maksa par visu kursu - 233 Ls. FotoAkadēmijas studentiem, tiem, kuri apmeklē kursu divatā, kā arī starptautisko ISIC, ITIC, IYTC un Swedbank ISIC, ITIC, IYTC karšu īpašniekiem tiek piemērota 10% atlaide no kursa cenas.

Pēc kursa beigšanas dalībnieki saņem sertifikātus.


FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. FotoAkadēmijas apmācību programmas ir licencētas. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēki.

Plašāka informācija par kursu programmu, ilgumu un cenu ir pieejama FotoAkadēmijas mājas lapā www.fotoakademija.lv.