Sandis LazdaViesnīcā "TwoWheels", Baložu ielā 12, Rīgā, no 21. līdz 31. decembrim būs skatāma fotogrāfa Sanda Lazdas izstāde "Kā bija pirms tam un kā ir tagad".
Fotogrāfiju izstādē ir apskatāmi deviņi stāsti, kurus autors pats ir novērojis, strādājot viesnīcā par administratoru. Stāsti parāda cilvēka emocijas un cilvēka piedzīvoto, viesojoties viesnīcā. Fotogrāfijās attēlotās situācijas ir gan amizanti smieklīgas, gan patiesi traģiskas. No maza bērna blēņām līdz pat Afganistānā dienējošā karavīra pārdzīvojumiem. Autors vēlas parādīt, ka, strādājot šādu darbu, pat iedomāties nevar, kā beigsies maiņa.


Atklāšanas dienā apmeklētājiem būs iespēja pavērt viesnīcas istabiņu durvis un sajust stāstu auru, tāpēc arī izstādes nosaukums ir "Kā bija pirms tam un kā ir tagad."  Sandis Lazda ir Latvijas Kultūras koledžas 3. kursa kultūras menedžmenta ar specializāciju radošajā fotogrāfijā students. Sandis vairāk kā gadu strādā viesnīcā par administratoru, tādēļ katru dienu nākas sastapties ar dažādām neparastām situācijām, ko rada viesnīcas apmeklētāji - no komiskām līdz traģiskām.
Visi interesenti ir laipni aicināti apmeklēt izstādes atklāšanu viesnīcā  "TwoWheels", Rīgā, 21. decembrī, plkst. 19:00. Pasākumu atbalsta: Viesnīca "TwoWheels", krogs "Dēkainis".

Nobeiguma darbam