Elite Model Look 2001Latvijā notiks pasaulē lielākā un prestižākā modeļu konkursa Elite Model Look, Latvijas reģionālais konkurss - Elite Model Look Latvia 2011.

Septembrī Latvijā notiks starptautiskais modeļu konkurss, kas meklē jaunās un perspektīvās sejas modeļu biznesam, Elite Model Look 2011. Licenci meklēt jauno topmodeli un organizēt konkursa norisi Latvijā ieguvusi viena no lielākajām pašmāju modeļu aģentūrām - Vacatio, kura sākot ar 28. martu dosies braucienā pa 30 Latvijas pilsētām, dodot iespēju ikvienai meitenei pieteikties prestižajam konkursam. Pieteikties iespējams arī aizpildot anketu Elite Model Look Latvia mājas lapā.


"Pašreizējie Latvijas modeļu sasniegumi pasaulē apliecina, ka Latvijā ir ļoti daudz potenciāli spēcīgu un šim biznesam piemērotu meiteņu. Un viņas nedrīkst palikt nepamanītas, tāpēc esam gatavi doties lielākajā izlūkošanas ceļojumā, jeb kā starptautiski saka - "Scouting" braucienā, lai nepalaistu garām nevienu potenciālu meiteni," stāsta Vacatio vadītājs Zigmunds Līpiņš
Vacatio un Elite Model Look aicina ikvienu meiteni, kura ir vecumā no 14 - 22 gadiem un kuras augums ir virs 172 cm, atnākt uz reģionālajām konkursa atlasēm un noskaidrot savas iespējas veidot modeles karjeru. Kā arī visus, kuri pazīst kādu šīm prasībām atbilstošu meiteni , iedrošināt viņu piedalīties konkursā, lai ne tikai saņemtu naudas balvu un konkursa uzvervētājas godu, bet veidotu profesionālu modeles karjeru. .
"Pasaules konkursa uzvarētāja saņem 300 000 eiro vērtu līgumu ar aģentūru Elite, taču ieguvēja ir ikviena meitene, kura pieteiksies, jo viņu ieraudzīs modes biznesa profesionāļi - aģenti, stilisti, fotogrāfi un palīdzēs viņai pareizi un veiksmīgi veidot modeles karjeru. Tieši Elite model Look konkurss ir atklājis - Sindiju Kraufordi, Lindu Evandželisti un Žizeli Bundhenu un citas tagad slavenas un veiksmīgas modeles, lai arī viņas nekļuva par konkursa lielās balvas ieguvējām," norāda Līpiņš.
Elite Model Look konkurss ir dibināts 1983. gadā un ir ne tikai par slavenākais, bet arī un lielākais jauno modeļu skautinga tīkls visā pasaulē. Katru gadu Elite Model Look komandas ceļo visā pasaulē, meklējot nākotnes top modeles.

Plašāka informācija par konkursu pieejama: www.elitemodellooklatvia.com