Riga photo show 2014Tā kā, pateicoties Andrejam Zavadskim, tiku uzaicināts uzstāties klātienē Riga Photo Show 2014 ar semināru par tēmu "Darbs ar fotobankām", tad ir iespēja tikt arī pie bezmaksas ielūgumiem. Izdomāju, ka jādod aktīvam foto ziņu, rakstu, ideju vai kādu citu foto darbu autoram arī iespēju tikt pie ielūgumiem.

Akcija spēkā līdz 2014.11.13. Uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. jāiesūta kāds sagatavots materiāls publikācijai http://LatFoto.lv portālā, kas tur arī tad tiks publicēts. Jāievēro visas autortiesības un ja nepieciešams, tad atsauces. Publikācija ar vislielāko interesi saņem ielūgumu - visvairāk Facebook share/like vai ja nav nevienam, tad vislielākais skatījumu skaits.

Tāpat varētu piedāvāt kādu ielūgumu tam, kas sagatavos manā skatījumā interesantāko jautājumu uz kuru sagatavot atbildi prezentācijā.

Ja ir vēl kādi priekšlikumi, kādēļ tieši jums jāsaņem ielūgums, tad sūtam to visu uz e-pastu. Ja nebūs jautājumu vai priekšlikumu, tad iespējams vairāki autori publikācijām saņems ielūgumus.

Ar pilnu semināru sarakstu var iepazīties šajā lapā http://www.bt1.lv/rigaphotoshow/?link=00500000

Mani klātienē tad varēs satikt un paklausīties svētdien, 16.novembrī 13:00 konferenču zālē Nr. 3. Seminārā pastāstīšu arī tādas lietas par kurām neesmu rakstījis līdz šim. Cerams spēšu atbildēt uz uzdotajiem jautājumiem, jo tāda veida dalīšanās pieredzē man ir pirmo reizi.