Juris Kuprijanovs pārdomas 1970Latvijas 90. gadadienai par godu klasiskās mākslas galerijā "Antonija" ir izveidota Jura Kuprijanova fotoizstāde "Rīga - Portrets - Balets". Latvijā zināmais fotomākslinieks, fotoreportieris, žurnālistu savienības biedrs JURIS KUPRIJANOVS /1937/ izstādījis 25 klasiskas fotogrāfijas, kurām par vadmotīvu ņemts Arvīda Jurdža teiciens: "Acis redz - sirds deg".

Foto mirkļos, kas tapuši no 1960. gada līdz šodienai, būs redzama: Rīga ar tās īpatnēji skaisto vecpilsētu, Brīvības pieminekli. Portretu galerijā atpazīsim leģendāro aktieri Valentīnu Skulmi, kā arī Latvijas viesus Džīnu Lolobridžidu Brīvdabas muzejā, Alenu Delonu, Pjēru Rešāru u.c.. Fotogrāfijās veltītās baleta tēmai - saskatīsim baleta meistaru Māri Liepu, kā arī ainas no daudzām zināmām baleta izrādēm ar baleta zvaigznēm.
Fotomākslinieks uzskata, ka labs uzņēmums - tas ir nemitīgu meklējumu un pārdomu, sevis pārvarēšanas un pilnveidošanas rezultāts. Arī veiksme, par kuru nereti kļūst ... visparastākā nejaušība. Mirklis, kura vēl nav, bet kurš jau ir apjausts, uztverts ar katru nervu šūnu, lai jau pēc sekundes tiktu notverts objektīvā un apturēts...