Cilvēks+Sestdien, 3. janvārī plkst. 19.00 Kalnciema kvartāla vīnu veikala telpās notiks foto izstādes atklāšanas pasākums, kurā piedalās divas Latvijas Kultūras koledžas trešā kursa fotogrāfijas specializācijas studentes, ar saviem kvalifikācijas eksāmenu darbiem.

Foto sērijā "Cilvēks +" piedalās divas ģimenes, viena ar otru nesaistīta, katra ar vairākām paaudzēm. Cenšoties nepieķerties lietām un vairāk koncentrējoties uz garīgām vērtībām, autores izvirza mērķi noskaidrot katra ģimenes locekļa individuālās vērtības, liekot tiem izpildīt vienu uzdevumu,- izvēlēties savu mīļāko lietu, kas var arī nebūt priekšmets. Autores parālēli arī dokumentē katra foto sērijas dalībnieka izvēles iemeslus un analizē izvēlētās lietas, secinot, ka novērojamas arī dažādas sakritības starp līdzīgiem vecuma posmiem.
Izstādē piedalās Paula Turka un Linda Brensone.

Pasākuma norises laiks no 19.00-21.00. Ieeja bez maksas.
Foto izstāde notiek ar SIA "Abi2", SIA "fineArtPrint.lv", SIA "Alitana", SIA "Telpa- Dizaina Drukas Studija", SIA "Skrīveru saldumi", Kaņepes Kultūras centra un LKA Latvijas Kultūras koledžas atbalstu.

Cilveks+ Foto Paula Turka

Cilvēks+ Foto Linda Brensone