plakāts izstāde Identitātes krustcelesNo 6. līdz 11. decembrim mākslinieku darbnīcā Art Mirror (Bruņinieku ielā 63, Rīgā) būs apskatāma Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžas 3. kursa studentes Klintas Purples kvalifikācijas darba ietvaros veidotā fotogrāfiju izstāde "Identitātes krustceles". Izstādes atklāšana notiks otrdien 6. decembrī plkst. 18:00. Pārējā laikā izstāde darbosies plkst. 11.00 līdz 20.00. Ieeja bez maksas.
Izstādes projektā ar fotogrāfiskiem un video līdzekļiem, balstoties uz autores personiskajiem novērojumiem un iztaujājot citus cilvēkus, tiek apskatīti jaunieša identitātes meklējumu procesi, kas saistās ar atbilžu atrašanu uz jautājumiem - "kas es esmu?", "kā es iederos pasaulē?", "kur es dodos?" utt. Ar identitātes jautājumiem saskaras ikviens, un jauniešu identitātes meklējumu jautājumu aktualizēšana ir neatņemams process modernā un attīstītā sabiedrībā, kurai ir vajadzīgas spēcīgas un pašpietiekamas personības.
Izstādes autore Klinta Purple: "Saskaroties ar identitātes jautājumu un apzinoties to savā dzīvē, aptvēru, ka laiks, kad jaunietis izprot sevi un meklē savu vietu sabiedrībā, ir sarežģīts un nozīmīgs posms cilvēka attīstībā, tāpēc radās šīs izstādes ideja."
Klinta Purple studē Latvijas Kultūras koledžā 3. kursā kultūras menedžmentu ar specializāciju radošajā fotogrāfijā. Šī ir autores pirmā personālizstāde, kas tapusi kvalifikācijas darba ietvaros.
Visi interesenti laipni tiek gaidīti uz izstādes atklāšanu mākslinieku darbnīcā Art Mirror Bruņinieku ielā 63, Rīgā, 6. decembrī, plkst. 18:00.
Izstāde tapusi sadarbībā ar mākslinieku darbnīcu Art Mirror, linalietas.lv, dzirkstošo bērzu sulu Birzī, Kūkas gardas, Saldais Dzintars, Berga vīns, SIA "INDEED", Hibnerstudio, Wtfislf media un Latvijas Kultūras koledžu.