Indars KrieviņšRadošās industrijas centrā, koprades mājā "Skola6", no 14. līdz 21. decembrim būs aplūkojama Latvijas Kultūras akadēmijas, Latvijas Kultūras koledžas 3.kursa radošās fotogrāfijas specializācijas studenta Indara Krieviņa kvalifikācijas darba izstāde “Ceļš uz tukšumu”.
Izstādē būs apskatāmas Indara Krieviņa fotogrāfijas par azartspēļu atkarīga cilvēka ceļu uz spēļu zāli un tā sekām. Autors ir nolēmis runāt par šo tēmu izmantojot dažādus vizuālos paņēmienus fotogrāfijā, ar kuru palīdzību viņš cenšas attēlot ceļu, kādu iet azartspēļu atkarīgais, kādas ir izvēles, kādas ir prioritātes un kādā veidā ceļš beidzas, tāpēc arī izstādes nosaukums ir “Ceļš uz tukšumu."
Projekta pamatā ir fotogrāfa skatījums uz to, cik postoša ir azartspēļu atkarība. Autoram ejot pa ielu, redzot vairākas spēļu zāles salīdzinoši mazā teritorijā, redzot, ka tajās iet iekšā dažāda vecuma cilvēki, radās pārdomas par to, kas tur ir tāds, lai tur pavadītu laiku pat parastā darba dienā. Fotogrāfam personīgi ir bijusi saskarsme ar azartspēļu atkarīgu cilvēku, autors redzot, kas notiek ar to cilvēku, ir izlēmis parādīt azartspēļu bīstamību ar fotogrāfiju palīdzību.
Visi interesenti ir īpaši aicināti apmeklēt izstādes atklāšanas pasākumu radošās industrijas centrā, koprades mājā “Skola6”, Cēsis, skolas ielā 6, 14.decebrī plkst. 18:00
Pasākuma atbalstītāji: Radošās industrijas centrs koprades māja “Skola6”, Fotogrāfe/grafiskā dizainere Marta Martinsone – Kašs, “Printmii”.