latvijas saab klubsTuvākajā laikā būs gatavi Saab Kluba kalendāri 2010. gadam. Nedaudz par vēlu, bet labāk nekā nekad. Tomēr šī pirmā reize nebija viegla un viena no problēmām bija izdomāt, ko attēlot kalendārā. Protams, pirmā doma bija rakņāties pagājušo gadu bilžu arhīvos un meklēt 12 labas kvalitātes bildes, tomēr tas nav tā īsti izdarāms, ja par kalendāru atceras Decembrī.

Tādēļ, aizņemoties ideju no Igauņu Saab Kluba, tika nolemts šogad rīkot fotokonkursu gada garumā. Konkurss notiks katru mēnesi.

Konkursa kārtība sekojoša:

1) Katru mēnesi līdz mēneša pēdējam datumam uz adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. jāiesūta fotogrāfija, kura ir uzņemta attiecīgajā mēnesī (decembris varētu būt izņēmums).

2) Fotogrāfijas galvenais nosacījums ir Saab automašīna tajā. Pārējais ir jūsu brīva improvizācija par tēmu. Tomēr fotokolāžas nebūtu pieļaujamas. Fotogrāfijas var iesūtīt arī tie, kas nav foruma biedri, tomēr bildē ir jābūt Saabam.

3) Atkarībā no iesūtīto foto daudzuma visas vai labākās no lielā klāsta tiks nodotas vērtēšanai foruma dalībniekiem. Balsošanas ilgums būs 2 nedēļas. Katrs foruma dalībnieks varēs izvēlēties vienu favorīto fotogrāfiju.

4) Gada beigās visas 12 mēnešu fotogrāfijas tiks ievietotas 2011. gada Saab Kluba kalendārā. Katra mēneša atzītākais foto tiks nodrukāts attiecīgā nākamā gada mēneša lapā. Uz katras bildes tiks publicēts autora vārds un, iespējams, nickname, lai tauta pazītu savus varoņus.

5) Fotogrāfijas, kuras nebūs ieguvušas mēneša foto titulu, bet būs ieguvušas vērtētāju atzinību, tiks iekļautas kalendāra vāka fotokolāžā.

Balvas!

Katrs mēneša uzvarētājs iegūs savā īpašumā vienu kalendāra eksemplāru, kā arī atzinību no kluba biedriem un foruma dalībniekiem.

Jautājumus varat uzdot foruma sadaļā vai uz augstāk minēto e-pastu.