Domājot par Bērnu tiesību un aizsardzības dienu, Cēsu pilsētas Jauniešu dome jau 5.gadu izsludina konkursu, aicinot visus jaunos Latvijas māksliniekus (vecumā no 13-23 gadiem) izstrādāt darbus par tēmu "Dzīvot šodienai, neaizmirstot par rītdienu". Konkursa žūrijas komisija darbus vērtēs šādās kategorijās: video, radošie raksti, tēlotājmāksla, foto, digitālā fotomāksla. Darbi jāiesniedz līdz 9.maijam Cēsu pilsētas domē (adrese: Raunas iela 4, Cēsis, LV-4100), radošos rakstus var sūtīt uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Darbiem jāpievieno informācija par autoru datorrakstā: vārds, uzvārds, vecums, vecuma kategorija (13-17 vai 18-23), pilsēta, rajons, adrese, e-pasts, tel.nr.).
Radošās izstādes konkursa mērķis ir veicināt jauniešu radošo darbību un vērtību apzināšanos, kā arī sekmēt jaunu talantu rašanos un attīstību, dodot iespēju jaunajiem māksliniekiem un autoriem parādīt savus darbus plašākai skatītāju publikai.
Darbu izstādes atklāšana notiks 16.maijā, Cēsu kultūras centrā, kur darbi būs apskatāmi līdz 31.maijam.
"Dzīvot šodienai, neaizmirstot par rītdienu" noslēguma un labāko darbu apbalvošanas pasākums notiks 6.jūnijā, Cēsu kino un muzikālajā centrā "Vidzemnieks", kurā tiks apbalvoti laureāti un pasniegta grand prix balva naudas izteiksmē, kā arī notiks Latvijas muzikālo apvienību koncerts.

Kontaktinformācija un sīkākas uzziņas:
Natālija Jekimova (tel.nr. 2637188)
Krista Nītiņa (tel.nr. 26357764)
vai
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.