Konkursa noteikumi:

Kas tev ir jādara, lai uzvarētu? Iesūti savu foto par tēmu "Oriģinālākais veldzēšanās veids"! Uz foto vari būt redzams tu, tavi draugi, mīļotie cilvēki vai zvēri. Un noteikti saldējums!
Esi radošs, jo uzvarēt var gan visjautrākā, visskaistākā un varbūt vistrakākā fotogrāfija.
Iesūti savu foto konkursam līdz 20.08.10 un turi īkšķus !
Svinību uzziņu portāla www.svinam.lv un gardā "Rozīnes" saldējuma www.majassaldejums.lv darboņi izvirzīs desmit mūsuprāt oriģinālākos un interesantākos darbus fināla balsošanai!


Kurš noteiks uzvarētājus?
Tikai jūs, svinību uzziņu portāla www.svinam.lv apmeklētāji !
No 20.08.10 līdz 10.09.10 varēsiet balsot par sev tīkamu foto un aicināt arī savus draugus balsot par jums simpatizējošo bildi!
Un tad jau 13.09.10 būs zināms uzvarētājs kurš tiks pie MILZĪGA daudzuma gardā "Rozīnes" saldējuma!
Un protams būs arī pārsteigumi!

Nopietna piebilde - viens autors drīkst iesūtīt neierobežotu fotogrāfiju skaitu, taču tām jābūt paša autora uzņemtajām fotogrāfijām. Iesniedzot savu uzņemto fotoattēlu konkursa dalībnieks apliecina, ka konkursā piedalās labprātīgi, neiebilst pret fotogrāfijas publicēšanu portālā www.svinam.lv, mājas lapā www.majassaldejums.lv un, ka viņa iesniegtais fotoattēls ir viņa paša darbs. Fotogrāfijas iesniedzējs uzņemas pilnu atbildību pret trešo personu pretenzijām, kas varētu rasties saistībā ar iesniegtā fotoattēla publicēšanu. Iesūtāmā fotogrāfija autoram jānoformē ar saviem rekvizītiem: savs (autora) vārds, uzvārds un kontakttālruņa numurs. Cienot dalībnieku sniegtās informācijas privātumu, portālā www.svinam.lv pie publiskotās fotogrāfijas būs redzami tikai autora vārds un uzvārds. Kontakttālruņa numurs netiks publiskots. Fotogrāfijas, kuras būs iesūtītas bez autora piederības noformējuma, netiks publiskotas un attiecīgi nepiedalīsies fotokonkursā.

Isumā:
-fočē;
-sūti foto (vai vairākus foto) un savu vārdu, uzvārdu un kontakttālruņa numuru uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.;
-ievēro 16:9 atēla izmēru;
-iesaki arī draugiem

Info: svinam.lv/konkurss.php