PhotoRush.comIr atklāta pilna tiešsaistes fotokonkursu interneta portāla www.PhotoRush.com versija!
Tā ir jauna, uz fotokonkursiem balstīta fotogrāfu un visu fotogrāfiju cienītāju tiešsaistes fotopasaule, kur tu vari laimēt naudas un dažādas citas vērtīgas balvas.
PhotoRush.com mērķis ir popularizēt fotogrāfiju kā mākslu, piedāvājot daudzveidīgus fotokonkursus dažādās tēmās, tādā veidā piesaistot fotoiesācēju un profesionālo fotogrāfu uzmanību, ļaujot tiem dalīties savā pieredzē un pilnveidot fotografēšanas prasmes.

Lai piedalītos fotokonkursos, tev nav speciāli jāreģistrējas PhotoRush.com: pietiek ar vienu tavas fotogrāfijas pieteikšanu Dienas konkursam. Visu pārējo mēs izdarīsim tavā vietā - izveidosim tavu personīgo PhotoRush.com lapu!
Katru dienu tu vari bez maksas piedalīties Dienas fotokonkursā, kura tēmas pastāvīgi mainās, sacenšoties ar fotogrāfiju cienītājiem no visas pasaules. Uzvarot šajā konkursā, tu saņemsi balvu, kura ļaus tev bez maksas piedalīties maksas Iknedēļas fotokonkursā ar iespēju laimēt reālas naudas balvas no 70 līdz 500 Eiro!
Katru dienu fotogrāfiju autori, kuri ir ieņēmuši pirmās trīs vietas Dienas konkursā, automātiski kļūst par Ikmēneša fotokonkursa dalībniekiem, kura norises laiks ir kalendārā mēneša pēdējā diena.
Iknedēļas fotokonkurss notiek katru nedēļu sešās kategorijās, kuru tēmas arī nepārtraukti mainās! Ar sīkāku informāciju par fotokonkursu organizēšanu un norisi var iepazīties piedalīšanas noteikumu sadaļā.
PhotoRush.com ir ne tikai piedalīšanās un uzvaras fotokonkursos, bet arī savu personīgo fotogaleriju izveidošana, sazināšanās ar draugiem, informācija par fototehnikas jaunumiem, interesanti fakti par fotomākslu un daudz kas cits!
Mēs no visas sirds vēlam tev vairāk neaizmirstamu uzvaru fotokonkursos un ceram, ka tev patiks PhotoRush.com!
Lieto mūsu bonus-kodu 76hgf5h@f reģistrācijas laikā PhotoRush.com un saņem dāvanu no mums!
PhotoRush.com - ar fotogrāfiju cauri dzīvei!
PhotoRush.com komanda
www.photorush.com