Lieldienu tuvošanās atgādina, ka ir jāiepērk olas un jāgatavojas to krāsošanai. Lieldienas atgādina arī to, ka tuvojas vasara. Daba mostas pēc dziļā ziemas miega - ārā kļuvis siltāks, putni dzied, cilvēki kļūst smaidīgāki. Daba mūs iedvesmojusi izsludināt konkursu "Neparastās pavasara pazīmes 2011".

Aicinām Jūs iesūtīt savu redzējumu par neparastajām pavasara pazīmēm. Šīs pazīmes ir tikpat atšķirīgas kā fotogrāfu redzējums.

Darbus var iesniegt spiežot uz saites iesniegt darbu. Iesniedzot darbu jānorāda šāda informācija: vārds, uzvārds; fotogrāfijas apraksts; fotografēšanas laiks, vieta. Katrs autors var iesniegt ne vairāk kā trīs darbus. Katra darba iesniegšana jāveic atsevišķi.

Vairāk informācijas par noteikumiem un balvām skatīt nolikumā.

Konkursam balvas no Master Foto un Fotokolors.lv saņems TOP3 novērtētākie darbi:

1. vieta - Green Clean optikas tīrīšanas līdzeklis ar antistatisko uzgali + RimeLite 200w/200w studijas gaismu komplekta noma divām reizēm + Fotokolors dāvanu karte izdrukai 15 ls vērtībā

2. vieta - Loreo 35mm fiksētais canon objektīvs + Rimelite 200/200 studijas gaismu komplekta noma + Fotokolors dāvanu karte izdrukai 10 ls vērtībā;

3. vieta - Rimelite 200/200 studijas gaismu komplekta noma + Fotokolors dāvanu karte izdrukai 5ls vērtībā.

 

Konkursa žūrija:
Mihails Makarovs, Master Foto
Mārtiņš Vanags, Fotoklubs Siena
Jānis Naglis, "Latvijas kāzu fotogrāfu asociācijas" biedrs

Info: http://www.masterfoto.lv