A1-2-outlIecavnieks&Co, SIA atklāj unikālu projektu, kur ikviens Latvijas iedzīvotājs tiek aicināts piedalīties 2015. gada kalendāra "Latvijas Zelts" satura veidošanā. Tev tikai jāmīl sava zeme, tās vērtības un, caur ģimeniskām tradīcijām, ar fotogrāfijas palīdzību jāspēj to nodot citiem.

Fotokonkursa pirmās vietas ieguvējam galvenā balva no Iecavnieks&Co, sadarbībā ar citādu tūrisma aģentūru KOLUMBS – romantiska atpūta diviem Mārcienas muižā!

Ar Antalis, Apgāds Mantojums un Apgāds Zvaigzne ABC atbalstu, visi kalendāra pārdošanas ienākumi tiks ziedoti Bērnu klīniskai universitātes slimnīcai, kardioloģisko slimnieku telemetrijas monitoringa bezvadu sistēmas iegādei.

Telemetrijas monitoringa bezvadu sistēma ļaus nepārtraukti novērot bērnus ar iedzimtām sirdskaitēm 24 stundu režīmā, sekojot līdz dzīvībai svarīgām funkcijām t.i., gan sirdsdarbībai, gan elpošanai, gan asinsspiedienam un skābekļa saturācijai. Jaunās paaudzes iekārta ar bezvadu saiti tiks savienota ar māsu posteni un ārstu istabu, kur datora monitoros būs pieejama visa informācija par pacientu, kā arī jaunā sistēma ļaus pacietiem brīvi pārvietoties, proti, bērni nav ar vadiem un elektrodiem piesaistīts gultai.

Ik gadu Bērnu kardioloģijas un kardioķirurģijas klīnikas speciālisti ambulatori konsultē vairāk nekā 4500 bērnu, savukārt stacionārā vidēji ārstējas 1600 bērnu ar dažādām iedzimtām un iegūtām sirds-asinsvadu sistēmas patoloģijām.

Sīkāk par projektu: www.iecavnieks.lv/latvijaszelts

Seko projektam: https://www.facebook.com/latvijaszelts