AKVIS EnhancerAkvis prezentēja Windows un Makintoš operētājsistēmām paredzētu programmu fotogrāfiju apstrādei – Akvis Enhancer v.9.0. Programma dod iespēju koriģēt līdz galam nenoeksponētas un pāreksponētas fotogrāfijas, kā arī kombinēt dažādas fotogrāfijas veidojot HDR attēlus.

Jaunais Focus apstrādes režīms no jūsu neasajiem attēliem spēs izveidot daudzmaz asas bildes. Asumu bildēs var uzlabot arī atsevišķos apgabalos. Enhancer režīmā programma krāsas var pārveidot intensīvākas (košākas). Ar šo režīmu var koriģēt arī neizgaismotas vai pārgaismotas fotogrāfijas.

Programma ir pieejama divās versijās – kā atsevišķa programma un kā spraudnis (plug-in) citām fotogrāfiju apstrādes programmām. Spraudnis ietver sevī tikai Enhacer un Focus apstrādes režīmu. Tiek atbalstīts Photoshop lietotājiem batch processing (apstrāde partijās), kad vieni un tie paši iestādījumi var tik izmantoti vairākām bildēm uzreiz. Spraudņa versija ir savietojama ar tādām programmām kā Adobe Photoshop, Photoshop Elements, Corel (Jasc) Paint Shop Pro, Corel Photo-Paint, Ulead PhotoImpact u.c.

Programmas atjaunošana reģistrētajiem lietotājiem ir bez maksas. Bez maksas vēl ir 10 dienas izmēģinājuma versijas ar pilnu funkcionalitāti. Papildus informācija izstrādātāju mājas lapā: akvis.com/enhancer